21 شهریور 1403 چهارشنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/05/18 - 21:58

اعطای تندیس برترین رهبری مراقبت سلامت در حوزه گردشگری سلامت به دانشگاه علوم پزشکی تهران

در دومین روز از سومین همایش و نمایشگاه بین المللی بیمارستان ها و مراکز درمانی(IPH2024)، تندیس برترین رهبری مراقبت سلامت در حوزه گردشگری سلامت (Best Health Care Leadership) به دانشگاه علوم پزشکی تهران اعطا شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، مراسم رسمی سومین همایش و نمایشگاه بین المللی بیمارستان ها و مراکز درمانی IPH2024 روز پنجشنبه 18 مرداد 1403 در محل مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.
در این مراسم دکتر علی گنجعلیخان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس بیمارستان فارابی، دکتر رضا شروین بدو، رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر محمدتقی مجنون، معاون درمان و پزشک IPD بیمارستان مرکز طبی کودکان، سیده فاطمه حسینی، کارشناس گردشگری سلامت معاونت درمان و کارشناسان IPD بیمارستان های تحت پوشش شرکت کردند.
در این همایش تندیس برترین رهبری مراقبت سلامت در حوزه گردشگری سلامت به دانشگاه علوم پزشکی تهران اعطا شد.
بازدید شرکت های گردشگری سلامت و مراکز درمانی کشورهای مختلف با هدف معرفی ظرفیت های دانشگاه و ایجاد هم افزایی های بین المللی برای اشتراک گذاری تجارب و آشنایی با آخرین دستاوردها، راهکارها، فناوری ها و همچنین توسعه همکاری های بین المللی در حوزه گردشگری درمانی صورت گرفت.

اختتامیه رویداد سومین همایش و نمایشگاه بین المللی بیمارستان ها و مراکز درمانی
واحد گردشگری سلامت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از سه روز فعالیت مستمر و پر شور در سومین همایش و نمایشگاه بین المللی بیمارستان ها و مراکز درمانی(IPH2024) در محل مرکز همایش های صدا و سیما به فعالیت خود پایان داد.
این معاونت در رویداد بین المللی سومین همایش و نمایشگاه بین المللی بیمارستان ها و مراکز درمانی(IPH202) در محل مرکز همایش های صدا و سیما از روز چهارشنبه 17 مرداد تا روز جمعه 19 مرداد 1403 اقدام به برپایی غرفه کرد؛ در برپایی این غرفه بیمارستان های فارابی، شریعتی، مرکز قلب تهران، سینا، مرکز طبی کودکان و سایر بیمارستان های تحت پوشش همکاری داشتند.
حضور دانشگاه علوم پزشکی تهران در این نمایشگاه فرصت مغتنمی بود تا ضمن گسترش ارتباطات مناسب با کشورها و شرکت های مختلف سراسر دنیا برای جذب بیماران بین الملل، نسبت به معرفی هرچه بیشتر ظرفیت بیمارستان های تحت پوشش این دانشگاه در حوزه گردشگری سلامت و برندسازی دانشگاه اقدام لازم انجام شود.
در این نمایشگاه با فعالان حوزه گردشگری سلامت داخل  کشور از جمله دانشگاه های علوم پزشکی و شرکت های گردشگری سلامت شهرهای مختلف از جمله هرمزگان، مازندران همچنین فعالان حوزه گردشگری سلامت کشورهای خارجی نظیر ترکیه، عمان، افغانستان و سایر کشورها مذاکراتی صورت گرفت.
  • گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,ویژه دانشگاه,رویدادها و اطلاعیه ها,اخبار معاونت درمان