• تاریخ انتشار : 1399/09/28 - 12:04

حضور مدیران و نمایندگان معاونت درمان دانشگاه در بیمارستان های دانشگاه به‌منظور تبریک روز پرستار

سیمین رنجبران مدیر پرستاری دانشگاه،دکتر علی گنجعلی خان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها و تیم همراه در بیمارستان های دانشگاه حضور یافتند و پیام تبریک روز پرستار رئیس دانشگاه و معاون درمان را ابلاغ کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، سیمین رنجبران مدیر پرستاری دانشگاه و دکتر علی گنجعلی خان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها به همراه پریوش آجودانی کارشناس مسئول نیروی انسانی و فاطمه احمد آبای کارشناس کنترل کیفی به مناسبت روز پرستار و ولادت حضرت زینب سلام‌الله علیها پنجشنبه 27 آذر 99 در دفتر پرستاری 12 بیمارستان دانشگاه حضور یافته و پیام تبریک و خداقوت رئیس دانشگاه و معاون درمان را به مناسبت روز پرستار ابلاغ کردند.

مدیران و نمایندگان معاونت درمان دانشگاه در بیمارستان‌های دکتر شریعتی، سینا، امیراعلم، یاس، روزبه، فارابی، رازی، بهرامی، آرش، بهارلو، ضیائیان و مرکز طبی کودکان حضور پیداکرده و با مترون ها، سوپروایزرها و برخی مدیران بیمارستان‌ها صحبت کردند و از زحمات دلسوزانه پرستاران به‌ویژه در دوران شیوع ویروس کرونا قدردانی کردند.
 در این دیدار لوح تقدیر و هدایای پرستاران نمونه از سوی رئیس دانشگاه به دفتر پرستاری بیمارستان‌ها تحویل داده شد. همچنین لوح تقدیر معاون درمان نیز به آن‌ها اهدا شد.
 توضیح اینکه با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم امکان برگزاری جشن روز پرستار روز یکشنبه ۳۰ آذر 99 در جلسه هیئت‌رئیسه دانشگاه از زحمات مترون های بیمارستان‌ها به‌صورت نمادین تقدیر خواهد شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار مدیریت پرستاری
الهام  حق شناس

الهام حق شناس