لیست اخبار صفحه :68
انتصاب دکتر سعید ناطقی به عنوان نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه برای تعیین تکلیف مرکز ملی مطالعات اعتیاد در مجاورت بیمارستان فارابی

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه در حکمی سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه را به عنوان نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه جهت تعیین تکلیف مرکز ملی مطالعات اعتیاد در مجاورت بیمارستان فارابی منصوب کرد.

مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان: تقویت عملکرد دفاتر بهبود کیفیت بیمارستان ها به عنوان بازوهای مدیریتی، نقش اساسی در بهبود کیفیت خدمات دارد

مراسم گرامیداشت روز ملی کیفیت با شعار «کیفیت از من آغاز می شود» با حضور مدیران نظارت و اعتباربخشی و تعالی بالینی امور بیمارستان های معاونت درمان برگزار شد.

رشد قابل‌توجه عملکرد درمانی بیمارستان‌های تابعه دانشگاه در مقایسه با سال‌های گذشته
در گفت وگو با دکتر سعید ناطقی مطرح شد:

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر اینکه در گزارش مقایسه‌ای عملکرد درمانی بیمارستان‌ها در شش‌ماهه اول و دوم 1400 به طور متوسط ۲۰ تا ۲۵ درصد رشد داشته‌ایم گفت: با توجه به اینکه تعداد قابل توجهی از اعضای محترم هیئت علمی در این بازه زمانی از تمام وقت جغرافیایی بودن خارج شده اند و ساعات موظفی کمتری داشته اند بنابراین این رشد در ارائه خدمات می تواند بسیار حائز اهمیت باشد.

تاکید دکتر قناعتی بر آینده نگری و استفاده از ظرفیت ها و فرصت ها
جلسه آموزشی اعتباربخشی با محوریت رهبری و مدیریت برگزار شد

تاکید دکتر قناعتی بر آینده نگری و استفاده از ظرفیت ها و فرصت ها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در جلسه آموزشی «اعتباربخشی با محوریت رهبری و مدیریت» با تاکید بر آینده نگری گفت: هر چیزی که نشود آن را متر کرد، نمی توان به درستی مدیریت کرد.

بررسی چالش های واحد فراهم آوری اعضا دانشگاه

در جلسه بررسی چالش های فراهم آوری اعضا که با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه و دکتر رحیم نیا، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه برگزار شد، در خصوص مطالبی چون انحصاری شدن برخی از خدمات در مراکز درمانی، تحلیل تعرفه های فعلی در خصوص فرآهم آوری بافت و ارسال به وزارت متبوع، تصویب تعرفه ها در هیئت رئیسه دانشگاه، تأمین اعتبارات لازم برای clean room، مرتفع شدن مسائل حقوقی و تعیین تکلیف نیروی انسانی واحد فراهم آوری ارگان و بافت و ... بحث شد.

مدت زمان فرآیندهای رسیدگی به کار ارباب رجوع در بیمارستان ها باید کم باشد
بازدید معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان روزبه

مدت زمان فرآیندهای رسیدگی به کار ارباب رجوع در بیمارستان ها باید کم باشد

دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه به همراه گروهی از مدیران و مسئولان معاونت درمان از بیمارستان روزبه بازدید کرد و گفت: تاکید ما در معاونت درمان بر این است که مدت زمان فرآیندهای رسیدگی به کار ارباب رجوع در بیمارستان ها باید کم باشد و موارد هرچه سریعتر پیگیری و پاسخ داده شوند.