معاونت درمان | اجرای طرح توزیع گوشت گرم در معاونت درمان

معاونت درمان

معاونت درمان

دانشگاه علوم پزشکی تهران

17 آذر 1404 دوشنبه
  • تاریخ انتشار : 1404/07/06 - 11:20
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 97
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اجرای طرح توزیع گوشت گرم در معاونت درمان

به منظور حمایت از معیشت کارکنان و ایجاد امکان دسترسی آسان به مواد پروتئینی با کیفیت، طرح توزیع گوشت گرم در معاونت درمان با همکاری اداره رفاه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، به منظور حمایت از معیشت کارکنان و ایجاد امکان دسترسی آسان به مواد پروتئینی با کیفیت، طرح توزیع گوشت گرم در معاونت درمان با همکاری اداره رفاه دانشگاه برگزار شد. این طرح با هدف کاهش هزینه‌های خانوار و تأمین گوشت سالم و بهداشتی برای کارکنان، صبح امروز در محل معاونت درمان آغاز گردید و با استقبال چشمگیر همکاران روبه‌رو شد.
بهزادپور رئیس امور اداری در این باره افزود: در راستای حمایت از پرسنل و بهبود سبد غذایی خانواده‌ها، هماهنگی‌های لازم با تأمین‌کنندگان معتبر انجام شده تا گوشت تازه و با قیمت مصوب در اختیار کارکنان قرار گیرد. توزیع منظم و نظارت دقیق بر کیفیت و قیمت از جمله تدابیری است که برای جلب اعتماد کارکنان و ارائه محصول سالم در این طرح به کار گرفته شده است. این اقدام گامی مهم در جهت تقویت رفاه پرسنل و ارتقای سلامت تغذیه‌ای خانواده‌های آنان به شمار می‌رود.
  • کد خبر : 305577
کلمات کلیدی
محمدرضا شهسواری
تهیه کننده:

محمدرضا شهسواری

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه