اجرای طرح توزیع گوشت گرم در معاونت درمان
به منظور حمایت از معیشت کارکنان و ایجاد امکان دسترسی آسان به مواد پروتئینی با کیفیت، طرح توزیع گوشت گرم در معاونت درمان با همکاری اداره رفاه دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، به منظور حمایت از معیشت کارکنان و ایجاد امکان دسترسی آسان به مواد پروتئینی با کیفیت، طرح توزیع گوشت گرم در معاونت درمان با همکاری اداره رفاه دانشگاه برگزار شد. این طرح با هدف کاهش هزینههای خانوار و تأمین گوشت سالم و بهداشتی برای کارکنان، صبح امروز در محل معاونت درمان آغاز گردید و با استقبال چشمگیر همکاران روبهرو شد.
بهزادپور رئیس امور اداری در این باره افزود: در راستای حمایت از پرسنل و بهبود سبد غذایی خانوادهها، هماهنگیهای لازم با تأمینکنندگان معتبر انجام شده تا گوشت تازه و با قیمت مصوب در اختیار کارکنان قرار گیرد. توزیع منظم و نظارت دقیق بر کیفیت و قیمت از جمله تدابیری است که برای جلب اعتماد کارکنان و ارائه محصول سالم در این طرح به کار گرفته شده است. این اقدام گامی مهم در جهت تقویت رفاه پرسنل و ارتقای سلامت تغذیهای خانوادههای آنان به شمار میرود.
بهزادپور رئیس امور اداری در این باره افزود: در راستای حمایت از پرسنل و بهبود سبد غذایی خانوادهها، هماهنگیهای لازم با تأمینکنندگان معتبر انجام شده تا گوشت تازه و با قیمت مصوب در اختیار کارکنان قرار گیرد. توزیع منظم و نظارت دقیق بر کیفیت و قیمت از جمله تدابیری است که برای جلب اعتماد کارکنان و ارائه محصول سالم در این طرح به کار گرفته شده است. این اقدام گامی مهم در جهت تقویت رفاه پرسنل و ارتقای سلامت تغذیهای خانوادههای آنان به شمار میرود.
ارسال نظر