31 شهریور 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/10/14 - 16:46

پیام تسلیت دکتر سعید ناطقی در پی حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان

• به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پی حمله تروریستی گلزار شهدای کرمان تسلیت گفت.
  • حمله وحشیانه تروریست‌های کوردل به زائران تربت پاک سردار دل‌ها، شهید سپهبد قاسم سلیمانی در گلزار شهدای کرمان که به شهادت و مصدومیت مظلومانه جمعی از هموطنانمان منجر شد نشان دهنده عمق کینه و هراس استکبار جهانی از سردار دل‌ها و یاران و دوستداران اوست که با گذشت چهار سال از شهادت این سردار رشید اسلام، همچنان از شنیدن نام پرصلابت و یاد زندگی بخش و حرکت آفرین او آشفته می‌شوند.
    خون پاک انسان هایی بی سلاح و آزاده و شهروندانی بیگناه توسط ایادی رژیم صهیونیستی و حامیانش بر زمین ریخت و گرچه فیض عظیم شهادت را نصیب آنها ساخت، اما همه ما را در غم و اندوه فرو برد.
    اینجانب این مصیبت بزرگ را به محضر مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران و خانواده‌های شهدا و مجروحین امروز تسلیت و تعزیت می‌گویم و یقین دارم که با همت والای نیروهای انتظامی و امنیتی کشورمان، عذابی دردناک و مهلک در انتظار آمران و عاملان این حمله تروریستی خواهد بود.

دکتر سعید ناطقی

معاون درمان دانشگاه