15 مهر 1403 یکشنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/07/14 - 14:24

هم اندیشی مسئولین درآمد و کارشناسان اقتصاد درمان دانشگاه

اداره اقتصاد درمان، بیمه و تعرفه معاونت درمان جلسه هم اندیشی مسئولین درآمد و کارشناسان اقتصاد درمان دانشگاه را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، جلسه هم اندیشی مسئولین درآمد و کارشناسان اقتصاد درمان دانشگاه با حضور سارا اخوان رضایت، رئیس اداره اقتصاد درمان، بیمه و تعرفه، مسئولین درآمد و کارشناسان اقتصاد درمان معاونت درمان و مراکز درمانی، روز چهارشنبه 11 مهر 1403 برگزار شد.

در این جلسه سارا اخوان به بیان نکاتی درخصوص نحوه ارسال نسخ الکترونیک بیمه نیروهای مسلح، رسیدگی الکترونیک اسناد بیمه تامین اجتماعی در سامانه رسا، بررسی سوابق بیمه تکمیلی بیماران و بازبینی دستورالعمل زنجیره نظام ارجاع پرداخت.

مسئولین درآمد و کارشناسان اقتصاد درمان نیز نقطه نظرات خود را در زمینه موارد مطرح شده بیان کردند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد
مهرنوش عمادی