27 شهریور 1403 سه شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/10/03 - 08:50

نشست هم اندیشی بررسی چالش های نوزادان در مراکز تحت پوشش دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، با توجه به اهمیت ارائه بهینه خدمات در راستای ارتقاء سلامت نوزادان و عملیاتی کردن ماده پنجاه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، اداره مادر، نوزاد و مامایی، نشست هم اندیشی بررسی و رفع چالش های نوزادی در مراکز تحت پوشش دانشگاه را روز یکشنبه 19 آذر 1402 در معاونت درمان برگزار کرد.

در این نشست که با حضور دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، دکتر علی اکبر زینالو، مدیر گروه بیماری های کودکان، دکتر حسین دلیلی، عضو هیئت علمی گروه نوزادان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دکتر محمدرضا زرکش، مشاور معاون درمان در امور نوزادان، دکتر کیوان میر نیا؛ معاون درمان گروه نوزادان، مژگان اکبری، مسئول گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان و افسانه محمودی، کارشناس سلامت نوزادان معاونت درمان برگزار شد، در خصوص اندیکاسیون های بستری در بخش NICU، تدوین دستورالعمل انتقال ایمن نوزادان، تله اسکرین و روش های نوین انجام ROP و ... بحث وتبادل نظر انجام و مهم ترین نتایج در قالب مصوبه به مراکز تحت پوشش دانشگاه ارسال شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی
مژگان  اکبری