16 تیر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/07/26 - 14:25

نشست مسئولان و کارشناسان واحد مدیریت امور پرستاری در خصوص بروزرسانی شرح وظایف واحد مربوطه

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، نشست مسئولان و کارشناسان واحد مدیریت امور پرستاری با حضور سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه در روز سه شنبه 25 مهر 1402 برگزار شد.
سیمین رنجبران از کیفیت وظایف محوله هریک از کارکنان در گروه های مختلف نیروی انسانی، کنترل کیفی، آموزش به بیمار و آموزش کارکنان، ابراز خرسندی و رضایت کرد و از کارشناسان واحد به دلیل نتایج شایسته و کسب رتبه های برتر در سطح کشوری، ارائه و پذیرفته شدن مقالات در برخی همایش ها و انتخاب برخی امور انجام شده در این واحد به عنوان الگو در سطح کشور تشکر و قدردانی کرد.
 شرح وظایف و برنامه های کارشناسان به منظور ارتقای کیفیت امور واحد مدیریت امور پرستاری، بروزرسانی و توزیع شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت پرستاری
فاطمه پولادی