قدردانی از معاونان درمان گروه های آموزشی دانشگاه
معاون درمان دانشگاه بر نقش فعال تر معاونان درمان گروه های آموزشی تاکید کرد
جلسه تقدیر از معاونان درمان گروه های آموزشی با حضور دکتر سعید ناطقی معاون درمان و مدیران این معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، در جلسه تقدیر از معاونان درمان گروههای آموزشی دانشگاه که یکشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ برگزار شد، دکتر سعید ناطقی معاون درمان گفت: ایجاد معاون درمان گروههای آموزشی به درستی صورت گرفته است، اما در گروه های آموزشی نقش معاون درمان کمتر مورد توجه قرار گرفته که باید بیشتر به این موضوع توجه شود. تنوع در گروههای آموزشی بسیار بوده و بنابراین تعیین وظایف و اقدامات معاونت درمان گروه ها را بهتر است مدیر هر گروه مشخص کند.
وی افزود: مدیران درمان گروه های آموزشی باید بر فعالیت بیمارستانهای درمانی نیز علاوه بر بیمارستانهای آموزشی نظارت داشته باشند. طبق صحبتهای رئیس دانشگاه که ما باید در دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دانشگاه مادر خدمات مناسب به بیماران ارائه دهیم و ما مکلف به اجرای آن هستیم. آموزش رزیدنتها و اینترنها در بیمارستانها برعهده معاون درمان گروههای آموزشی است.
دکتر ناطقی در خصوص حضور و تعامل بیشتر معاون درمان در موضوعات مختلف مربوط به اساتید بالینی از جمله کمیته ارتقا اساتید و اقدامات انجام شده در این زمینه مطالبی را بیان کرد.
دکتر علی گنجعلیخان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانها گفت: استانداردهای خدمات در وزارت بهداشت با همکاری اساتید دانشگاه تدوین شده است و از سال آینده سازمانهای بیمه گر پایه علاوه بر کمیت به کیفیت ارائه خدمات نیز پرداخته و بر اساس این استانداردها، پرداختی صورت خواهد گرفت، بنابراین لازم است استانداردهایی که ما بیمارستان ها ابلاغ کردیم مورد بررسی قرار گرفته و اگر تغییراتی مورد نیاز است، اعلام شود تا با وزارت بهداشت مطرح کنیم.
وی افزود: در زمینه ارائه خدمات به مادران باردار پرخطر این خدمت در دانشگاه علوم پزشکی تهران توسعه پیدا کرده و در سطح کشور الگو هستیم که لازم است همچنان این توسعه ادامه پیدا کند.
دکتر خورشید وسکویی مدیر حوادث، فوریتهای پزشکی و پدافند غیرعامل گفت: طرح معین توسعه پیدا کرده و تخصصهای بیمارستانها را افزایش دادیم که با این طرح به ارائه بهتر خدمات میپردازیم. برخی بیمارستان ها تک تخصصی است و زمانی که ناگزیر به ارجاع بیماران هستیم باید نظارت بیشتری توسط اساتید بیمارستان صورت گیرد.
دکتر عزیز رسولی مدیر نظارت و اعتباربخشی اظهار داشت: اهمیت برگزاری کمیتههای بیمارستانی به صورت منظم باید مورد توجه قرار گیرد. امیدواریم نتایج برگزاری این کمیتهها کاهش مرگ و میر و تحلیل علت ریشه خطاها بوده و در نهایت منجر به اصلاح و بهبود امور شود.
سیمین رنجبران مدیر امور پرستاری دانشگاه بر توجه بیشتر به طرح انطباق با توجه به پیگیری های معاونت فرهنگی وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: لازم است آموزش به بیمار توسط رزیدنتها همسو و همگام با کادر پرستاری صورت گیرد به ویژه که با اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک آموزش بیمار حین ترخیص در زمینه مسائل داوریی مغفول مانده که باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرد.
در پایان معاونان درمان گروه های آموزشی با بیان نقطه نظرات خود به بحث و تبادل آرای پرداختند و سپس با اهدای هدایا از زحمات آنها قدردانی شد.
ارسال نظر