معاونت درمان

معاونت درمان

دانشگاه علوم پزشکی تهران

27 فروردین 1404 چهارشنبه
  • تاریخ انتشار : 1401/02/04 - 13:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 22
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه هم اندیشی پیرامون خرید راهبردی ناباروری

دکتر گنجعلی خان بر انجام اقدامات در راستای منافع بیماران تاکید کرد

در جلسه هم اندیشی پیرامون خرید راهبردی ناباروری دکتر گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی امور بیمارستان های دانشگاه گفت: با توجه به فرآیند ایجاد شده از نمایندگان بیمه های پایه درخواست کردیم که ما را در امر توسعه درمان ناباروری به گونه ای که به نفع بیماران و مراجعه کنندگان باشد راهنمایی کنند.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه هم اندیشی پیرامون خرید راهبردی ناباروری با حضور دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی امور بیمارستان های دانشگاه، دکتر فرقانی، رئیس اداره رسیدگی به اسناد بیمه تامین اجتماعی، دکتر مریم رادین منش، رئیس اداره اقتصاد درمان، مژگان اکبری، کارشناس مسئول اداره مادر نوزاد مامایی، نمایندگانی از وزارت بهداشت، ، سعیدی رئیس اداره رسیدگی به اسناد بیمه سلامت، نماینده بیمه نیروهای مسلح، مسئولان درآمد و درمانگاه ناباروری بیمارستان امام خمینی(ره)، شریعتی، آرش و یاس و کارشناسان اقتصاد سلامت و مامایی معاونت درمان به صورت حضوری و نمایندگان واحد فناوری اطلاعات دانشگاه و سایر افراد به صورت مجازی چهارشنبه سی و یکم فروردین ۱۴۰۱ برگزار شد.
دکتر گنجعلی خان ضرورت برگزاری این جلسه را، نحوه رسیدگی به اسناد بیماران برای درمان ناباروری و دستورالعمل ابلاغی شورای عالی بیمه وزارت بهداشت بیان کرد و گفت: از نمایندگان بیمه های پایه درخواست کردیم که ما را در امر توسعه درمان ناباروری به گونه ای که به نفع بیماران و مراجعه کنندگان باشد راهنمایی کنند. این امر منجر به تخصیص بودجه مناسب و توسعه درمان ناباروری خواهد شد.
وی افزود: امیدواریم بتوانیم میزان درمان ناباروری در بیماران و مراجعه کنندگان را تا دو برابر افزایش دهیم.
دکتر رادین منش گفت: هدف از این جلسه بررسی موضوع تامین مالی و خرید خدمت درمان ناباروری است. در ابتدا با توجه به اینکه وزارت متبوع دستورالعملی در این زمینه نداشت، بیمه‌های پایه خرید این خدمت را به صورت گلوبال انجام می دادند تا زمانی که شورای عالی بیمه دستورالعمل خرید خدمت درمان ناباروری را ابلاغ کرد و از سال گذشته این خدمت تحت پوشش بیمه قرار گرفت و امیدواریم در این جلسه با بررسی این دستورالعمل و نحوه برخورد بیمه‌ها و فرآیندهای موجود بتوانیم به بهترین نحو ممکن آن را اجرا کنیم.
در این جلسه در خصوص اقدامات بالینی مربوط به نحوه اجرا و خدمات در نظر گرفته شده، نحوه رسیدگی به اسناد سال 1400 و1401 خسارات متفرقه، چالش‌های موجود در رابطه با نسخه نویسی سرپایی و ایجاد بستر لازم در بستر HIS ، فرآیند نشان دار کردن بیماران، اسناد مثبت مورد نیاز و...  مطرح و بررسی شد.

  • کد خبر : 238870
کلمات کلیدی
فائزه  فهیمی
تهیه کننده:

فائزه فهیمی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu