معاونت درمان

معاونت درمان

دانشگاه علوم پزشکی تهران

08 آذر 1403 پنجشنبه
  • تاریخ انتشار : 1399/08/28 - 11:29
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 414
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری هفتمین جلسه شورای مدیران معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه، با اشاره به اهمیت شکل‌گیری کلینیکال اودیت در بیمارستان‌های تابعه گفت: برای بهبود کیفیت خدمات درمانی و نزدیک شدن به استانداردهای جهانی باید فرهنگ نقدپذیری در حوزه‌های تخصصی درمان گسترش یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، هفتمین جلسه شورای مدیران معاونت درمان دانشگاه سه‌شنبه 27 آبان 1399 با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان، دکتر علی گنجعلیخان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها، دکتر محمدرضا جعفری مشاور معاون درمان، دکتر مهرداد احمدی سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی، سیمین رنجبران مدیر امور پرستاری، دکتر محبوبه میرزایی رئیس آمار و مدارک پزشکی، رحیم چهرازی رئیس حراست و مرجانه تقوی رئیس اداره نظارت و اعتباربخشی بخش‌های بستری برگزار شد.
دکتر علامه با اشاره به اهمیت شکل‌گیری کلینیکال اودیت((clinical audit در بیمارستان‌های تابعه گفت: برای بهبود کیفیت خدمات درمانی و نزدیک شدن به استانداردهای جهانی باید فرهنگ نقدپذیری در حوزه‌های تخصصی درمان گسترش یابد. در راستای سیاست‌های کمک به کاهش مورتالیتی موضوع کلینیکال اودیت یکی از اولویت‌های معاونت درمان دانشگاه است و به این منظور با همکاری جمعی از اساتید گروه‌های تخصصی در کنار بازدیدهای نظارتی کارشناسی این حوزه، برنامه بازدیدهای تخصصی نیز از مراکز درمانی تحت پوشش در حال اجرا است. در این بازدیدها هدفمان تعامل و همفکری بیشتر گروه‌های تخصصی بین بیمارستانی و چاره‌جویی در ارائه راهکارهای مناسب و انجام مداخلات موردنیاز برای رفع چالش‌های موجود است.
وی در ادامه بر ضرورت تشکیل تیم‌های تنفسی در بیمارستان‌های خدمت دهنده کرونا تأکید کرد و افزود: اگرچه بسیاری از اقدامات موردنظر دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت، در راندهای سوپروایزری بیمارستان‌ها در حال انجام است ولی نیاز به نظارت و پیگیری بیشتری دارد. ازاین‌رو شکل‌گیری تیم‌های تنفسی در بررسی تکمیلی خلوص اکسیژن، درصد اشباع اکسیژن خون بیمار (saturation)، ماسک بیمار، خرابی احتمالی تجهیزات پزشکی مورداستفاده و ... بسیار مهم و در کاهش مورتالیتی و مراقبت بهتر از بیماران بسیار کمک‌کننده است. برنامه عملیاتی آن توسط مدیریت تعالی بالینی و امور بیمارستان‌های این معاونت در حال پیگیری است.
در این جلسه دکتر میرزایی گزارشی از روند مراجعه بیماران کرونا به مراکز دانشگاهی و غیردانشگاهی تحت پوشش در بازه زمانی اسفند 98 تا آبان 99 ارائه کرد و در آن به آمار بستری‌ها، درصد اشغال تخت‌های ICU و فوتی‌های کووید 19 به تفکیک هر بیمارستان و در کل دانشگاه نیز اشاره کرد و افزود: بر اساس مطالعه کیفی به‌عمل‌آمده منطبق بر گزارش‌های آماری موجود، 54 مداخله راهبردی استخراج‌شده است که حدود 11 آن از حیث اهمیت و امکان‌پذیری در اولویت بوده و به بیمارستان‌ها برای اجرا و نظارت ابلاغ خواهد شد.


  • گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار مدیریت هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد,اخبار مدیریت پرستاری,اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی ,اخبار معاونت درمان
  • کد خبر : 239930
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه