14 مهر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/07/19 - 00:07

انتصاب دکتر سید مهدی هاشمی به سمت رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی یزد

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر بهرام عین اللهی در حکمی دکتر سید مهدی هاشمی را به سمت ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی یزد منصوب کرد.
متن حکم به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر سید مهدی هاشمی باجگانی
سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد
باسلام؛
پیرو ابلاغ شماره ١٠٠/١٤٤۲ مورخ ١٤٠١/١١/١۲ و با توجه به نامه شماره /١٤٠۲/١۲۹١۹دش مورخ ١٤٠۲/٠۷/١٠دبیر محترم کمیته تایید صلاحیت روسای دانشگاه ها در شورای عالی انقلاب فرهنگی و مصوبه پنجاه و پنجمین جلسه کمیته مذکور، به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی یزد منصوب می شوید. تا به یاری خداوند متعال و رعایت جوانب قانونی و شرعی نسبت به انجام امور محوله اقدام نمائید. امید است در انجام وظایف مربوطه موفق و موید باشید.
دکتر بهرام عین اللهی

• گروه خبری : اخبار معاونت درمان