• تاریخ انتشار : 1402/10/16 - 14:01

کمیته تغذیه بالینی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، جلسه کمیته تغذیه بالینی دانشگاه باحضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، شیما هادوی، مسئول واحد تغذیه بالینی معاونت درمان و دیگر اعضای کمیته روز شنبه 9 دی 1402 در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

دکتر ناطقی گفت: هرچه جلوتر می رویم، اهمیت حوزه تغذیه بالینی بیش از گذشته برای محققان، دانشمندان و پزشکان در رشته های مختلف شفاف تر و بازتر می شود. ما در کشورمان شصت و چهار دانشگاه علوم پزشکی داریم و چیزی که دانشگاه پیشرو را از بقیه دانشگاه ها متمایز میکند، حوزه هایی هستند که نیاز به یک نگاه و نگرش نو متمدنانه تر دارند، یکی از آن حوزه ها حوزه تغذیه است.

وی افزود: اگر ما در دانشگاه بحث تغذیه را بتوانیم به درستی اجرا کنیم، افراد بیرون از دانشگاه هم متوجه می شوند که چرا دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه مادر است. ما گاهی در سایه نام بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران غفلت می کنیم از اینکه در بعضی از حوزه ها باید پیشرفت و تلاش کنیم.

معاون درمان دانشگاه گفت: تغذیه یک موضوع ضروری برای بیمار است و مشاوره های بالینی در بیماران مختلف، در کمک به بهبودی زودتر و ترخیص او از بیمارستان می تواند کمک کننده باشد. این مشاوره ها گاهی حالت آموزشی برای سیستم پرستاری و بیمار دارد، مثلا در مشاوره های تغذیه ای، پرستاران و پزشکان از موضوع آگاه می شوند و اطلاعات خود را در اختیار سایر بیماران قرار می دهند. دانشگاه نسل چهار یعنی اینکه بتوانیم محتویات علمی را با مردم به اشتراک بگذاریم و مردم عاملی برای پیشبرد اهداف بهداشتی، درمانی باشند. هرچه نیروی جدید به دانشکده تغذیه اضافه شود، دانشکده و گروه، پر رنگ تر می شوند و جایگاه خود را بهتر می توانند پیدا کنند.

دکتر گنجعلی خان گفت: جلسه کمیته تغذیه بالینی دو مرتبه در هر سال تشکیل می شود. ما به دنبال گسترش تغذیه بر بالین بیماران هستیم و انرژی خود را روی این موضوع متمرکز کردیم تا در برنامه های آتی پیشرفت بیشتری داشته باشیم، تاکنون نیز تغذیه بالینی دانشگاه توسعه خوبی داشته است.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار معاونت درمان,اخبار تغذیه بالینی