31 شهریور 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/08/17 - 08:09

چهارمین کاروان زیارتی اولین سلام به حرم مطهر رضوی در مشهد مقدس اعزام شد

چهارمین کاروان زیارتی اولین سلام متشکل از بیماران تحت درمان با دیالیز و مبتلا به سرطان با مشارکت اداره پیوند و بیماری های خاص و اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان و با همراهی تیم پزشکی و کادر درمان، خادمیاران آستان قدس رضوی منطقه 11و همچنین با مساعدت شبکه خیرین از روز چهارشنبه 10 آبان تا روز جمعه 12 آبان 1402 به زیارت حرم مطهر رضوی در مشهد مقدس مشرف شدند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، با توجه به جایگاه ویژه ای که بارگاه ملکوتی امام هشتم، علی بن موسی الرضا(ع) نزد مسلمانان دارد و همه ساله زائران زیادی مشرف به زیارت آن امام می شوند و همچنین با عنایت به تاثیر زیارت علی بن موسی الرضا(ع) که یکی از بارزترین عوامل شناخته شده در بهبود حال روحی و معنوی بیماران به ویژه بیماران خاص و صعب العلاج است، چهارمین کاروان زیارتی اولین سلام متشکل از بیماران تحت درمان با دیالیز و مبتلا به سرطان با مشارکت اداره پیوند و بیماری های خاص، اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان و با همراهی تیم پزشکی و کادر درمان، خادمیاران آستان قدس رضوی منطقه 11و همچنین با مساعدت شبکه ای از خیرین از روز چهارشنبه دهم تا روز جمعه دوازهم آبان ماه 1402 به زیارت حرم مطهر رضوی در مشهد مقدس مشرف شدند.
این سفر با نیات و کمک های خالصانه گروه های متعددی از خیرین از جمله شرکت هواپیمایی ایران ایر، مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی کشور و سایر خیرین بزرگوار و همچنین حمایت همه جانبه آستان قدس رضوی (مدیر عالی حرم مطهر، خدمات ویلچر، امور فرهنگی، یگان امنیت)، شهرداری مشهد، اتوبوس رانی شهری مشهد و کانون زیارت منطقه 11 برگزار شد که نشانگر ارادت و و دلبستگی آن ها به آن امام رئوف بود.
مجموعه شرکت هواپیمایی ایران ایر ضمن اختصاص پرواز فوق العاده به این گروه از بیماران، ساعات خوشی را در طول سفر برای آن ها رقم زدند. با توجه به اینکه بیماران خاص و صعب العلاج بخاطر شرایط بیماری به آسانی نمی توانند به زیارت مشهد مقدس مشرف شوند، این سفر زیارتی فرصتی را فراهم کرد تا زائران در حین زیارت حرم منور امام هشتم(ع)، با امیدواری برای شفاعت دعا کرده و احساس آرامش درونی کنند.
در این سفر ضمن حضور در صحن باب الرضا و استقبال خادمیاران آستان قدس رضوی از کاروان اولین سلام با ارائه ویلچر به بیماران و همراهی آن ها،  آئین اذن دخول اجرا شد. مراسم مداحی به صورت اختصاصی از طرف گروه فرهنگی آستان قدس رضوی برای بیماران اجرا شد و با انجام هماهنگی های لازم با خادمیاران آستان قدس رضوی، زیارت اختصاصی از روضه منوره حضرت علی بن موسی الرضا انجام شد.
در روز آخر و در وعده ناهار نیز بیماران مهمان ویژه حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در مهانسرای غدیر بودند.
به مناسبت تولد زائران آبان ماهی، جشن تولدی برگزار و مولودی خوانی با همدلی و همراهی بیماران اجرا و از بیماران پذیرایی شد و با گرفتن عکس های یادگاری از آن ها موجبات خوشحالیشان فراهم شد.
همچنین سوغاتی نفیسی تهیه و به همراه بسته های متبرک نبات و نمک رضوی تقدیم بیماران شد.
دکتر فاطمه خزایی، رئیس گروه پیوند و بیماری های خاص و مسئول کاروان اولین سلام از همراهی بیماران دیالیزی در این سفر تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد که با مساعدت خیرین و حامیان، به ویژه مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی کشور که قسمت زیادی از هزینه های این سفر را تامین کردند، امکان زیارت برای سایر بیماران خاص و صعب العلاج فراهم شده است. دعای خیر این گروه از زائران امام رضا(ع) شفای عاجل برای تمام بیماران و توفیق روزافزون برای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

• گروه خبری : امور فرهنگی ,اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار معاونت درمان
الهه نظری

الهه نظری