• تاریخ انتشار : 1402/08/16 - 19:59

پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز تصویربرداری

دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی روز تصویربرداری را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی روز تصویربرداری را تبریک گفت.
متن پیام به این شرح است:

زنجیره سلامت حلقه‌های به هم پیوسته‌ای دارد که هر یک در جایگاه خویش، نقش ارزنده‌ و مهمی در حفظ سلامت آحاد جامعه ایفا می‌کنند و با همکاری سلسله وار این حلقه‌ها است که در نهایت آرامش حاصل از سلامت در سطح جامعه مشاهده می‌گردد.
هشتم نوامبر ، مصادف با 17 آبان ماه سالروز کشف اشعه ایکس توسط رونتگن دانشمند آلمانی است که به عنوان روز رادیولوژی نامگذاری شده است، بهانه خوبی برای تقدیر و پاسداشت از خدمات شایسته، احساس مسئولیت و دلسوزی تلاشگران عرصه تصویربرداری است که همواره به کمک ذرات نامرئی جهان، تصاویر مرئی از آلام دردمندان تهیه‌کرده تا مایه آرامش و بهبود درد شوند.
اینجانب ضمن تبریک روز رادیولوژی، از زحمات بی دریغ و تلاش های مجدانه همه همکاران ارجمند این حوزه، صمیمانه قدردانی نموده و از خداوند متعال دوام توفیقات در ارائه خدمات به آحاد ملت شریف ایران آرزومندم.
دکتر سعید ناطقی
معاون درمان