14 مهر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/08/28 - 02:46

پیام تبریک دکتر سعید ناطقی به مناسبت روز پرستار

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:

روز پرستار روز جلوه فداکاری عزیزانی است، که زندگی و سرمایه عمرشان را به کار می گیرند تا بتوانند سلامت را برای بیماران و جامعه به ارمغان آورند؛ بزرگوارانی که زینب گونه آسایش را از کف می نهند تا آرامش ببخشند و تمام هستی خود را برای آرامش و آسایش دردمندان نثار می‌کنند.
بدون شک، تلاش و تعهد همه‌جانبه پرستاران در خدمت به بیماران و تسکین آلام آنان به ویژه در زمان شیوع بیماری کرونا اجری عظیم و ماندگار به همراه دارد و دعای خیر التیام یافتگان بدرقه دست‌های پرتوان آن هاست.

فرارسیدن بیست‌وهشتم آبان ماه مصادف با پنجم جمادی‌الاول و خجسته زادروز پرستار کربلا و اسوه صبر و بردباری حضرت زینب (س) و روز پرستار را به همه همکاران گرانقدر و سختکوش حوزه پرستاری تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
دکتر سعید ناطقی
معاون درمان دانشگاه