• تاریخ انتشار : 1402/08/16 - 21:05

پیام تبریک دکتر سعید ناطقی به مناسبت روز ملی کیفیت

دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی روز ملی کیفیت را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی روز ملی کیفیت را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:

کیفیت یک مفهوم نسبی است که ابعاد گسترده ای دارد و شاید بتوان گفت در خدمات سلامت از اهمیت و حساسیت بیشتری برخوردار بوده و مسئولیت کارکنان این حوزه را سنگین می کند. در واقع منظور از مفهوم نسبی کیفیت این است که تعریف کیفیت در موقعیت های مختلف و از دیدگاه افراد مختلف متفاوت است.
به عنوان مثال شاید از نظر یک پزشک، کیفیت در اجرای راهنماهای بالینی، اما از دیدگاه یک تیم نظارتی در وضعیت شاخص های ایمنی و حقوق گیرنده تعریف شود، در حالیکه بیماران ممکن است کیفیت را در کنترل درد، کیفیت غذا و نظافت بدانند.
بنابراین آنچه اهمیت دارد این است که هر مرکزی بر اساس شاخص های دقیقی کیفیت خدمات خود را اندازه گیری و برای ارتقا آن برنامه ریزی نماید.
در همین جا لازم می دانم از تلاش های بی دریغ همه همکاران خدمات سلامت به ویژه همکاران مراکز درمانی و تشخیصی قدردانی کرده و از خداوند متعال توفیق روز افزون برای ایشان خواستارم.

دکتر سعید ناطقی
معاون درمان دانشگاه