• تاریخ انتشار : 1402/08/10 - 12:59

وبینار کشوری مراقبت عفونت های ناشی از خدمات سلامت

کارشناس مسئول کنترل عفونت در برنامه مراقبت عفونت های ناشی از خدمات سلامت، به فعالیت های مدیریت عفونت بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، مهناز هادی پور، کارشناس مسئول کنترل عفونت در برنامه وبینار کشوری مراقبت عفونت های ناشی از خدمات سلامت که با حضور دکتر کیانوش کمالی، کارشناس مسئول برنامه عفونت بیمارستانی و مقاومت میکروبی و دکتر آرش سیفی، متخصص عفونی برگزار شد، فعالیت های برنامه مراقبت عفونت های بیمارستانی را در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه ارائه داد.

مهناز هادی پور در وبینار عفونت بیمارستانی معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخصوص وضعیت موجود عفونت بیمارستانی از سال 1397 صحبت و فعالیت هایی که باعث ارتقا بیماریابی است را بازگو کرد.

وی تشکیل جلسات آموزشی نظام مراقبت عفونت بیمارستانی برای پزشکان و پرستاران کنترل عفونت، برگزاری جلسات آموزشی بر اساس کوریکولوم تعریف شده برای سوپروایزرهای کنترل عفونت، تشکیل جلسه در رابطه با نظام مراقبت عفونت بیمارستانی، تشکیل دپارتمان کنترل عفونت برای همکاری بیشتر تیم کنترل عفونت، نظارت بر ثبت صحیح داده ها و ثبت ماهانه به موقع در نرم افزار و ... را از جمله موارد باعث ارتقا بیماریابی دانست.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی
مهناز هادی پور