16 تیر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/05/14 - 11:55

نهمین کمیسیون درمان کمیته انطباق در معاونت درمان

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، نهمین کمیسیون درمان کمیته انطباق با حضور سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه، دکتر عزیز رسولی، مدیر نظارت و اعتباربخشی، دکتر آرش جعفریه، رئیس مجتمع بیمارستانی یاس، دکتر محمدرضا جعفری، معاون درمان بیمارستان شریعتی و سایر اعضای محترم کمیته در روز شنبه چهاردهم مرداد 1402 در معاونت درمان برگزار شد.
 سیمین رنجبران در رابطه با برنامه های انطباق معاونت درمان در حوزه های پوشش و رفتار حرفه ای کارکنان، حریم و پوشش بیمار و بازدیدهای انطباق توضیحاتی ارائه کرد.
وی تاکید کرد که ارزیابی های انطباق از نظر پوشش و رفتار حرفه ای کادر پرستاری، ابتدا باید از مدیر پرستاری، سوپروایزر و سرپرستاران هر مرکز به عنوان الگو برای سایر کادر پرستاری آغاز شود.
در ادامه مصوبات کمیته انطباق در رابطه با چالش سونوگرافی واژینال توسط دستیار رادیولوژی خانم در دو مرکز آرش و یاس مطرح شد و دکتر رسولی در مورد جلسات متوالی برگزار شده در رابطه با حل این مشکل و پیگیری های متعدد در این زمینه توضیحاتی بیان کرد و در بیمارستان یاس به لحاظ کمبود دستیار خانم این چالش به طور کامل حل نشده است که باید در جلسه کمیته انطباق دانشگاه مجدد بیان شود.
 اعضای کمیته پیشنهاد تدوین پروتکل و یا فرآیندی به منظور نحوه بازخورد به کارکنان بیمارستان اعم از پزشک، پرستار و دانشجویانی که منشور پوشش و رفتار حرفه ای کارکنان را در محیط بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه رعایت نمی نمایند ارائه کردند.
فاطمه پولادی کارشناس انطباق معاونت درمان نتایج ارزیابی چک لیست های پوشش و رفتارحرفه ای کادرپرستاری و مقایسه تحلیل های آماری چک لیست های ارزیابی حریم و پوشش بیمار به تفکیک بیمارستان ها در شش ماهه اول و دوم 1401 بیان کرد.
در این راستا اوجاقلو، کارشناس معاونت فرهنگی و دانشجویی گفت: پیشنویس آیین نامه پوشش و رفتار حرفه ای کارکنان، دانشجویان، مراکز تحت نظارت و مراکز طرف قرارداد در کمیته حجاب و عفاف دانشگاه طراحی شده است که به زودی نهایی و به بیمارستان ها ابلاغ می شود.

• گروه خبری : اخبار مدیریت پرستاری
فاطمه پولادی