• تاریخ انتشار : 1402/05/02 - 09:45

جابه جایی مرزهای خدمت هفت

مهری احمدیان: فعالیت در اورژانس احساس آرامش خوبی در من ایجاد می‌کند

دانشگاه علوم پزشکی تهران با راه اندازی کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) دانشگاه علوم پزشکی تهران و ارائه بسیاری از خدمات تخصصی و فوق تخصصی پیشرفته در این مرکز و دیگر مراکز خود، موفق به جابه جایی مرزهای خدمت شده است. در این برنامه مهری احمدیان سرپرستار بخش دو بیمارستان حضرت مهدی (عج) احساس خود از خدمت در اورژانس را بیان می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سرپرستار بخش اورژانس دو کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج)، که علاقه‌مند به کمک‌رسانی به بیماران است، این روحیه کادر درمان را در ایجاد صمیمیت و احساس آرامش  همکاران اورژانس موثر می داند.
 مهری احمدیان سرپرستار بخش اورژانس دو بیمارستان حضرت مهدی (عج) در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به علاقه خود به خدمت در اورژانس گفت: از لحاظ مهارت ارتباطی، تمایل زیادی به ارتباط با مردم و کمک‌رسانی به آنان دارم و همچنان مصمم و با عشق و علاقه خاص مشغول خدمت هستم.
سرپرستار بخش اورژانس، درخصوص دلیل حضور خود در اورژانس گفت: از سال 1386 با از دست‌دادن همسر و فرزندم در سانحه تصادف، کمک‌رسانی به بیماران در اورژانس احساس آرامش خوبی در من ایجاد کرد و موجب رضایت خود و خانواده‌ام شد.
احمدیان با بیان اینکه باسابقه بالای بیست و هشت ساله همچنان با عشق و علاقه به کار خودم ادامه می‌دهم گفت: بخش زیادی از مراجعه‌کنندگان اورژانس بیمارستان حضرت مهدی، از اقصی‌نقاط کشور هستند که امیدوارم بتوانم در این دو سال باقی‌مانده همچنان خدمات خوبی به آنان ارائه دهم.

• گروه خبری : اخبار مدیریت پرستاری
فاطمه پولادی