• تاریخ انتشار : 1402/12/21 - 08:05

مراسم تقدیر از کارشناسان تغذیه به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر

به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر، مراسم تقدیر از دانش آموختگان تغذیه شاغل در بیمارستان های دانشگاهی توسط واحد تغذیه بالینی معاونت درمان، روز شنبه 19 اسفند 1402 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، به مناسبت فرارسیدن روز جهانی رژیم درمانگر در دومین چهارشنبه ماه مارس، مراسم گرامیداشتی به منظور تقدیر از دانش آموختگان تغذیه شاغل در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه با حضور دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانی معاونت درمان، دکتر محمد حسن جوانبخت، رئیس دانشکده تغذیه و رژیم شناسی، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی، مسئول درمان دانشکده تغذیه و رژیم شناسی، دکتر مهدی صادقیان، مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان و مسئولین و شاغلین تغذیه بیمارستان ها در روز شنبه 19 اسفند 1402 در سالن اجتماعات معاونت درمان توسط واحد تغذیه بالینی این معاونت برگزار شد.

دکتر گنجعلی خان نقش دانش آموختگان تغذیه را در ارتقا سطح سلامت و کیفیت زندگی بیماران مهم و ضروری دانست.
مدیر تعالی بالینی امور بیمارستان ها، از مشاورین تغذیه بیمارستان ها خواست تا بحث ویزیت مجازی بیماران و کلینیک های چند تخصصی را در سال آینده جدی تر دنبال کنند.

دکتر جوانبخت ضمن تشکر از حمایت های معاونت درمان، این روز را به همه مشاوران تغذیه بیمارستان ها تبریک گفت و بر نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری ها در کنار درمان آن ها تأکید کرد. همچنین از بررسی های انجام شده برای ایجاد رشته دکترای حرفه ای تغذیه در آینده ای نزدیک خبر داد.
وی همچنین از همکاری حداکثری دانشکده تغذیه در رابطه با آموزش نیروهای متخصص در حوزه های بالینی به ویژه کودکان استقبال کرد.

دکتر فارسانی، مسئول درمان دانشکده تغذیه، بر اهمیت ارتباط نزدیک بخش تغذیه بالینی و مدیریت خدمات غذایی تأکید و از مشاورین و مسئولین تغذیه بیمارستان ها خواست در زمینه تحقیقات بالینی مشارکت و نتایج مداخلات بالینی و تجربیات شان را در مجلات علمی منتشر کنند.

کارشناسان و متخصصین تغذیه در خصوص برنامه های تغذیه بالینی در بیمارستان ها پیشنهادات خود را بیان کردند.

در پایان لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود به شرکت کنندگان اهدا شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,ویژه دانشگاه,اخبار تغذیه بالینی
ماجده منصوری

ماجده منصوری