• تاریخ انتشار : 1402/04/31 - 08:53

مدیریت دانش در دانشگاه علوم پزشکی تهران و اشتراک گذاری تجربه ها در حوزه آموزش به بیمار

مدیریت دانش بخش ها مختلفی دارد و یک بخش مهم آن ثبت تجربه است. بیمارستان ها و به طور کلی سازمان های بهداشتی درمانی با چالش های زیادی مواجه هستند که اشتراک گذاری تجربه ها می تواند چالش ها را حل کند و آزمون و خطا را کاهش دهد. در این برنامه تامز بست تجربیات چند بیمارستان در حوزه آموزش به بیمار ارائه می شود.

به نقل از سایت دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیریت دانش بخش ها مختلفی دارد و یک بخش مهم آن ثبت تجربه است. بیمارستان ها و به طور کلی سازمان های بهداشتی درمانی با چالش های زیادی مواجه هستند که اشتراک گذاری تجربه ها می تواند چالش ها را حل کند و و آزمون و خطا را کاهش دهد. در این برنامه تامز بست تجربیات چند بیمارستان در حوزه آموزش به بیمار ارائه می شود.

• گروه خبری : اخبار مدیریت پرستاری
فاطمه پولادی