معاونت درمان

معاونت درمان

دانشگاه علوم پزشکی تهران

30 شهریور 1403 جمعه
  • تاریخ انتشار : 1402/09/29 - 10:14
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 147
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پنجمین مورنینگ تخصصی تغذیه بالینی و سایر گروه های پزشکی

مدیریت تغذیه پزشکی در نارسایی پیشرفته قلبی تحتLVAD (Left Ventricular Assist Device)

رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی: برگزاری مورنینگ های تخصصی گروه تغذیه بالینی با سایرگروه های پزشکی نقش موثری در افزایش آگاهی گروه های تغذیه و ارتقا مدیریت تغذیه بیماران خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، پنجمین مورنینگ تخصصی تغذیه بالینی و سایر گروه های پزشکی با موضوع مدیریت تغذیه پزشکی در نارسایی پیشرفته قلبی تحت LVAD ((Left Ventricular Assist Device توسط دکتر هاله اشرف، متخصص قلب و عروق، فلوشیپ نارسایی و پیوند قلب و دکتر الهام علیپور، متخصص تغذیه بالینی و با همکاری واحد تغذیه بالینی معاونت درمان در راستای ارتقا مدیریت تغذیه بیماران در بیمارستان ها و افزایش فرهنگ مشاوره تغذیه، روز چهارشنبه 29 آذر 1402 برگزار شد.
اساتید درخصوص شرایط بیمار مبتلا به نارسایی پیشرفته قلبی، درمان های پزشکی، گایدلاین ها، روند درمان بیماری، شرایط مدیریت تغذیه بیمار در زمان قبل و بعد از عمل جراحی توضیحات کاملی ارائه دادند.

دکتر محمد حسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی گفت: برگزاری مورنینگ های تخصصی گروه تغذیه بالینی با سایرگروه های پزشکی نقش موثری در افزایش آگاهی گروه های تغذیه و ارتقا مدیریت تغذیه بیماران خواهد داشت.
دکتر اشرف گفت: مدیریت تغذیه در بیماران کاندید پیوند قلب و به طورکلی بیماران Heart failure یکی از بزرگترین چالش های گروه درمان است که در بیمارستان مرکز قلب تهران با همکاری گروه تغذیه بالینی بیمارستان انجام می گیرد.

 

  • گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار تغذیه بالینی
  • کد خبر : 254475
شیما هادوی
تهیه کننده

شیما هادوی

مدیریت تغذیه پزشکی در نارسایی پیشرفته قلبی تحت LVAD (left ventricular assist device) مدیریت تغذیه پزشکی در نارسایی پیشرفته قلبی تحت LVAD (left ventricular assist device)