29 شهریور 1403 پنجشنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/04/18 - 08:30

طراحی مداخلات موثر در کمیته های مورتالیتی مادران

جلسه کمیته مورتالیتی بررسی علل وقوع مرگ در مادر باردار اعزامی از استان قم روز چهارشنبه 30 خرداد 1403 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، کمیته مورتالیتی بررسی علل وقوع مرگ در مادر باردار اعزامی از استان قم به همت اداره مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان به منظور تحقق اهداف نظام مراقبت مرگ مادری و شناسایی علل ریشه ای خطا و عوامل قابل اجتناب با هدف پیشگیری از رخدادهای مشابه با حضور دکتر شاهین حمزه لو، رئیس بیمارستان، دکتر طاهره سوری، معاون درمان بیمارستان، دکتر نرگس قندی، مدیر گروه بیماری های پوست، دکتر فهیمه قطبی زاده، معاون درمان گروه زنان و زایمان، دکتر زینت قنبری، مدیر گروه بیماری های زنان و زایمان، مژگان اکبری، مسئول اداره مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان، زهره ملکی، کارشناس سلامت مادران معاونت درمان و دیگر اساتید گروه های زنان و بیهوشی در بیمارستان رازی در روز چهارشنبه 30 خرداد 1403 برگزار شد.

پس از ارائه گزارش های مربوطه توسط پزشک مسئول مادر، همه فرآیندهای تشخیصی، درمانی و مراقبتی در هر دو مرکز مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر شاهین حمزه لو توضیحاتی درباره روند بیماری پسوریازیس در بارداری بیان کرد.
دکتر قطبی زاده گفت: تجویز میزان و نوع آنتی بیوتیک ها در مادران باردار و مدیریت ایشان از منظر عفونی باید طبق بخشنامه استواردشیپ و توسط متخصص عفونی متبحر صورت پذیرد.
دکتر سوری در خصوص تجویز محتاطانه آنتی بیوتیک ها و اجتناب از درمان تهاجمی آنتی بیوتیکی در بیماران با سابقه حساسیت دارویی مطالبی را عنوان کرد.
مژگان اکبری ضمن بیان عدم اطلاع بستری بیمار در بیمارستان رازی به کارشناس سلامت مادران معاونت درمان، بر ضرورت انجام مشاوره تخصصی با اساتید معین زنان در همه مادران باردار بستری دارای اندیکاسیون در بیمارستان های فاقد بلوک زایمان تاکید کرد.
در این جلسه بر اهمیت درخواست و انجام به موقع مشاوره ها در مادران باردار نیازمند مراقبت ویژه و انجام مشاوره پزشکی قانونی در موارد ترخیص بیماران High risk با رضایت شخصی و انتقال ایمن این بیماران از طریق بیمارستان تاکید شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,ویژه دانشگاه,اخبار اداره مامایی
مژگان  اکبری

مژگان اکبری