• تاریخ انتشار : 1402/09/22 - 15:36

صبحانه کاری درخصوص آزمایشگاه مرجع دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، صبحانه کاری درخصوص آزمایشگاه مرجع دانشگاه باحضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه و جمعی از اساتید مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) روز چهارشنبه 22 آذر 1402 در معاونت درمان برگزار شد.

دکتر ناطقی گفت: با توجه به اینکه ما در حال راه اندازی آزمایشگاه جامع در سطح دانشگاه هستیم و به این امر متعهد شدیم، باید آزمایشگاه های مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ادغام شوند، پس در ادغام آزمایشگاه های پاتولوژی، ژنتیک و ... تردیدی نیست.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه فروزن (تشخیص سریع در هنگام جراحی) در مراکز مورد نیاز است، باید تدابیری بیاندیشیم تا موارد مورد نیاز در بیمارستان برطرف شود. باید نیاز ها بررسی شوند، تامین نیرو، جذب هیئت علمی و جذب افراد خبره صورت بگیرد و فضای فیزیکی طوری طراحی شود تا بهره برداری بهتری از آن مکان داشته باشیم.

• گروه خبری : جلسات,اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار معاونت درمان