مراسم بزرگداشت روز مهندس در دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر قناعتی: با توکل به خدا و برنامهریزی هدفمند و زمانبندیشده میتوانید به اهداف بزرگ دست پیدا کنید
دکتر قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم بزرگداشت روز مهندس گفت: با توکل به خدا و برنامهریزی هدفمند و زمانبندیشده میتوانید به اهداف بزرگ دست پیدا کنید.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع، همزمان با روز پنجم اسفند، سالروز و پاسداشت تولد دانشمند شهیر ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس، در مراسمی از مهندسان فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی، IT و تجهیزات پزشکی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران قدردانی شد.در این مراسم که دوشنبه 7 اسفند 1402 در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه با حضور مسئولان ارشد و جمعی از مهندسان دانشگاه برگزار شد؛ دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه همزمانی میلاد فرخنده حضرت بقیةالله الاعظم (عج) طلیعه عدالت و یگانه منجی عالم بشریت با روز مهندس را تبریک ویژه گفت و اظهار داشت: تحول شگرف و بزرگی در واحد فناوری اطلاعات در جهان صورت گرفته است و خدا راشاکریم که دانشگاه علوم پزشکی تهران هم در این مسیر دستاورهادی عظیمی را به دست آورده است.
وی یادآور شد: از دکتر رضایی و تیم مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه که در دو سال گذشته توانستهاند در زمینههای مختلفی از جمله؛ یکپارچه کردن نرمافزارهای بیمارستانی HIS و... فرایندهای خوبی را رقم بزنند تشکر میکنم.
دکتر قناعتی ادامه داد: مهندس مکری، مهندس سرپرست و تیم مدیریت فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه بیش از 25 پروژه بزرگ در سطح ملی از جمله؛ بیمارستان هوشمند حضرت مهدی، بیمارستان کودکان حکیم و ... را در این مدت با برنامه ریزی اصولی و منسجم با پیگیری های شبانه روزی و بی وقفه عملیاتی کردند و یا در حال انجام دارند که جا دارد در این فرصت مغتنم از این عزیزان هم قدردانی کنم.
رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه مهندسان انسانهایی بادقت و با نظم هستند؛ افزود: با توکل به خدا و برنامهریزی هدفمند و زمانبندیشده میتوانید به اهداف بزرگ دست پیدا کنید.
وی تصریح کرد: کشورهایی میتوانند پیشرفت کنند که بر اساس منابع خود سرمایهگذاری کنند، باتوجهبه شرایط کنونی کشور و تحریمهای ناجوانمردانه الحمدالله توانستهایم روی پای خود بایستیم و موفق عمل کنیم.
دکتر قناعتی با تأکید بر اینکه باور کنید همه امور در دستان پرتوان خداوند متعال است؛ خاطرنشان کرد: با توکل و ایمان به خدا تمامی کارهایمان امکانپذیر و عملیاتی میشود.
پیشرفت یک جامعه در گرو همه علوم و تخصصها
در ابتدای این مراسم دکتر حمیدرضا نمازی رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ضمن تبریک روز مهندس به تاریخچه تأسیس دارالفنون (مدرسه طب)، دلیل ساخت مدرسه دارالفنون، بخشهای مدرسه دارالفنون، حیاط دارالفنون، دروازه دارالفنون گذشت زمان و دارالفنون، استادان برجسته دارالفنون، نامگذاری دارالفنون، آموزش در دارالفنون، رؤسای دارالفنون و... اشاره کرد و مطالب مبسوطی را در خصوص ارتباط بین طب و فنی (مهندسی) بیان کرد.
دستاوردهای بزرگ باهمت و مشارکت همکاران پرتوان
سپس دکتر سید احمدرضایی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، ضمن تبریک میلاد حضرت مهدی موعود (عج) و روز مهندس به همکاران به ارائه گزارش میاندورهای مدیریت و آمار و فناوری اطلاعات 1400-1402 پرداخت.
وی در ادامه به سند استراتژیک حوزه فناوری اطلاعات، اهداف کلان حوزه فناوری اطلاعات، توسعه پرونده الکترونیک سلامت (سپاس)، سامانه سمفاد، نسخهنویسی الکترونیکی، یکپارچه کردن نرمافزارهای بیمارستانی HIS و... اشاره و مطالبی را بیان کرد.
اهمیت بهرهوری تجهیزات پزشکی
در ادامه دکتر علی گنجعلی خان حاکمی مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانهای معاونت درمان دانشگاه، گفت: تجهیزات پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران از گستردگی و اهمیت بالایی برخوردار است.
وی باتوجهبه اهمیت بهرهوری تجهیزات پزشکی؛ افزود: باهمت و همراهی تیم فعال تجهیزات پزشکی در معاونت درمان دانشگاه توانستیم در این مهم به نتایج مطلوبی دست پیدا کنیم؛ از تکتک همکاران عزیزم که در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نکردهاند، تشکر میکنم.
بن بستی برای جامعه مهندسان دانشگاه وجود ندارد
پس از آن مهندس بهزاد مکری مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه، گفت: تقارن روز مهندس با زادروز خواجه نصیرالدین طوسی، منجم، ریاضیدان، طبیب، فیلسوف، سیاستمدار و صدالبته مهندس، خود بیانگر این موضوع است که ارتباطی بس عمیق بین فلسفه و مهندسی وجود دارد؛ برای ما مهندسین افتخار بزرگی است.
وی با اشاره به اینکه ما مهندسین شاغل در خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران سهمی بزرگ در مهندسیکردن علم پزشکی داریم؛ یادآور شد: جامعه مهندسان دانشگاه باتوجهبه کمبود منابع مالی و تحریمها در کنار تیم پزشکی و تیم فناوری اطلاعات توانستهاند دستاوردهای چشمگیری در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران (سطح ملی و بینالمللی) رقم بزنند.
مهندس مکری با بیان اینکه اگر یک عمل جراحی بزرگ و مهم در یکی از مراکز دانشگاه انجام میشود حتماً در کنار گروههای پزشکی گروههای مهندسی هم وجود دارند؛ تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران بهعنوان بزرگترین و برترین دانشگاه علوم پزشکی کشور، جزء برترین دانشگاههای منطقه و دنیاست و اینکه مفاخر دانشگاه بهعنوان اساتید در این دانشگاه فعالیت دارند مایه مباهات و ارزشمند است و کارمندان باید قدر آن را بدانند.
مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه، تأکید کرد: ما میتوانیم پروژه بیمارستانهای هوشمند که نماد کشوری و سمبل شهری هستند را عملیاتی کنیم و برای جامعه مهندسان دانشگاه علوم پزشکی تهران بن بستی وجود ندارد.
ارزشآفرینی در گرو کار تیمی و مشارکت گروهی
در ادامه دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه ضمن تشکر از حضور مدعوین؛ گفت: باتوجهبه اینکه در این مراسم از سه حوزه مدیریتی IT ، تجهیزات پزشکی و فنی و نظارت عمرانی حضور دارند از اهمیت کارهای آنها و دستهای پرتوان همکاران در فرایندهای مختلف دانشگاه تشکر ویژه میکنم.
وی با بیان اینکه در این شرایط سخت اقتصادی، اتفاقات خوبی را در دانشگاه شاهد بودیم؛ افزود: باتوجهبه محدودیتهای منابع مالی متعدد با کار کارشناسی و مدیرت منسجم فرایندهای جاری را بهخوبی طی کردهایم.
معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه، تأکید کرد: پروژه ساخت، تجهیز و سیستمهای نرمافزاری باید بهخوبی مدیریت و بهصورت همزمان اتفاق بیفتد این امر لازمه کار تیمی و مشارکت گروهی را میطلبد و باید آن را تقویت کنیم.
وی تقویت همکاریهای بینبخشی را ضروری و مهم خواند و گفت: کار تیمی و مشترک، مطمئناً موفقیتهای بیشتری را برای سازمان در سطح ملی و بینالمللی به دنبال دارد. «هنر ما این است که در کنار همدیگر رشد و کار کنیم و در نهایت ارزشآفرینی را رقم بزنیم».
توضیح اینکه در پایان مراسم از مسئولیتپذیری مهندس رضا جهانگیری کارشناس مدیریت فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی و شیرین گودرزی رئیس اداره مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه بهپاس سیسال زحمات تجلیل و قدردانی شد.
ارسال به دوستان