19 شهریور 1403 دوشنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/05/25 - 12:55

دومین جلسه دوره آموزشی گردشگری سلامت

واحد گردشگری سلامت معاونت درمان دومین جلسه دوره آموزشی گردشگری سلامت را با محوریت بازاریابی و نحوه جذب بیماران بین الملل برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، واحد گردشگری سلامت معاونت درمان، دومین جلسه دوره آموزشی گردشگری سلامت را با حضور دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان های دانشگاه، دکتر محمد تقی مجنون، معاون درمان بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر هادی مخترع، مدیر بیمارستان مرکز طبی کودکان، شیما هادوی، کارشناس مسئول گردشگری سلامت معاونت درمان به عنوان مدرس دوره و سیده فاطمه حسینی، کارشناس گردشگری سلامت معاونت درمان، نماینده روابط عمومی دانشگاه، کارشناسان IPD و رابطین روابط عمومی بیمارستان های تحت پوشش در روز چهارشنبه بیست و پنجم مرداد 1402، در بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار کرد.
دکتر گنجعلی خان، ضمن تشکر از حضور کارشناسان IPD و رابطین روابط عمومی بیمارستان ها، اهمیت تعامل مستمر همکاران روابط عمومی با کارشناسان IPD به منظور پیشبرد اهداف حوزه گردشگری سلامت دانشگاه را مورد تاکید قرار داد. همچنین شکل گیری این تعامل را موضوع مهمی برای معرفی برند دانشگاه در سطح بین المللی و در نتیجه افزایش جذب بیماران بین الملل دانست.
شیما هادوی در این نشست در خصوص راه های آشنایی بیمار با بیمارستان به صورت مستقیم یا با واسطه، انواع بازاریابی و عوامل موثر بر آن، استراتژی های بازاریابی در حوزه گردشگری سلامت توضیحاتی ارائه داد.
در ادامه کارشناسان IPD و رابطین روابط عمومی بیمارستان ها، درباره توسعه سایت گردشگری سلامت دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند و تجارب مرتبط در این زمینه را به اشتراک گذاشتند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار گردشگری سلامت
شیما هادوی

شیما هادوی