• تاریخ انتشار : 1402/08/29 - 10:55

دوره آموزشی مقدمات کار گروهی در مددکاری اجتماعی

بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته برای ایجاد زیرساخت های لازم در راستای انجام کارگروهی مددکاری اجتماعی در مراکز درمانی، دوره آموزشی مقدمات کارگروهی در مددکاری اجتماعی در روزهای دوشنبه 22 آبان و چهارشنبه 24 آبان 1402 در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، طبق برنامه ریزی های بعمل آمده در کمیته آموزشی مددکاری اجتماعی و به منظور ایجاد زیرساخت های لازم برای انجام کارگروهی مددکاری اجتماعی در مراکز درمانی، دوره آموزشی مقدمات کارگروهی در مددکاری اجتماعی در روزهای دوشنبه 22 آبان و چهارشنبه 24 آبان 1402 در معاونت درمان، با حضور همه مددکاران اجتماعی دانشگاه و با تدریس دکتر چناپارچی، کارشناس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت برگزار شد.

آرزو سلطانی فرد، مسئول واحد مددکاری اجتماعی بر اهمیت کارگروهی در کنار مددکاری اجتماعی کار با فرد و کار با جامعه و لزوم ایجاد زیر ساخت های لازم برای اجرای کار گروهی به خصوص در مورد بیماران خاص و صعب العلاج تاکید کرد.
 دکتر چناپارچی در خصوص مقدمات تشکیل گروه و لزوم نگارش طرح تشکیل گروه توضیحاتی را ارائه کرد.
وی گفت: در طرح تشکیل گروه، مواردی چون نوع، ارزشیابی، موضوع، متد علمی و هدف اهمیت بسزایی داشته و باید تصویر روشنی از چیزی که می خواهید به آن برسید و نحوه رسیدن به آن داشته باشید.
سپس در قالب فعالیت گروهی، شرکت کنندگان در دوره آموزشی، اقدام به نگارش طرح تشکیل گروه کردند و طرح های خود را به بحث و بررسی گذاشتند.
در این دوره آموزشی در خصوص نحوه انتخاب اعضای گروه، تعداد اعضا و طول مدت گروه اطلاعاتی در اختیار حاضرین قرار گرفت و بصورت عملی و در قالب بازی نقش، نحوه آماده سازی و قانع سازی ذینفعان آموزش داده شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار و رویدادهای مددکاری اجتماعی
آرزو سلطانی فرد

آرزو سلطانی فرد