• تاریخ انتشار : 1402/11/01 - 14:02

دوره آموزشی آشنایی با تجهیزات قلبی بیمارستان و اساس عملکرد آن ها

دوره آموزشی آشنایی تجهیزات قلبی بیمارستان با همکاری شرکت جهان گسترش تجارت روز چهارشنبه 27 دی 1402در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، هشتمین دوره آموزشی آشنایی با تجهیزات قلبی بیمارستان و اساس عملکرد آن ها با همکاری شرکت جهان گسترش تجارت روز چهارشنبه 27 دی 1402 با دوزارده امتیاز بازآموزی در معاونت درمان برگزار شد.

این دوره با حضور کارکنان اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان، کارکنان اداره تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو، مسئولین و کارشناسان تجهیزات پزشکی مراکز و بیمارستان های دولتی و خصوصی، دانشکده ها و پژوهشکده های تابعه برگزار شد.

مهندس مهرنوش لطفی، رئیس اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان درخصوص عملکرد اداره تجهیزات پزشکی در سال 1402 توضیحاتی ارادئه کرد.

مهندس ناصر زارع، مدرس دوره درخصوص آشنایی با دستگاه های الکتروشوک، ماساژور قلبی، مانیتور هموداینامیک، وامر خون، پمپ فشار صحبت کرد و نحوه بررسی های فنی مورد بحث قرار گرفت.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار تجهیزات پزشکی
مژده قانی

مژده قانی