• تاریخ انتشار : 1402/12/10 - 19:21

خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ پای صندوق های رای انتخابات

معاون درمان دانشگاه گفت: انتخابات، بهترین فرصت برای مبارزه با فساد و ناکارآمدی است.

به گزارش سینا رسانه، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: روز یازدهم اسفند، همه با هم کنار صندوق های رای خواهیم رفت و باوجود انتقادها و یاهر مشکلی که با بعضی از مسائل کشور داریم، رای خواهیم داد.

این برای ایران،مجد، عظمت و کیان کشور است، برای دفاع از خون شهیدانی هست که این کشور را در شرایط بسیار سخت برای ما نگه داشتند و به ما تحویل دادند، رای هر کدام از ما یک سنگر برای حفظ کشور است.
دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه گفت: انتخابات، بهترین فرصت برای مبارزه با فساد و ناکارآمدی است، بنابراین هرچقدر مردم بتوانند افراد سالم تر و کارآمدتری را برای مجلس انتخاب کنند، مسلما بهترین روش را برای مبارزه با فساد و ناکارآمدی انتخاب خواهند کرد.

سیمین رنجبران مدیر پرستاری دانشگاه هم در پیامی نوشت: با عنایت به افزایش وحدت اجتماعی و هم افزایی در تصمیم گیری ها ، تحقق ٱرمان ها ، پاسداشت خون شهدای عزیز .جلوگیری از اشتباهات و با الهام از ٱیه کریمه ۱۱ سوره رعد : «إنّ اللّه لا یغیّر ما بقوْمٍ حتّى یغیّرواْ ما بأنْفسهمْ» قطعا خداوند حال قومى را تغییر نمى‏‌دهد مگر اینکه آنان حال خود را تغییر دهند»

با حضور ثمربخش و پر شورمان در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی حماسه ای جدید می آفرینیم و نمایندگان متدین و شایسته خود را با پشتوانه قوی یاری نموده تا آینده‌ را با یکدیگر بسازیم.

• گروه خبری : اخبار مدیریت پرستاری,اخبار معاونت درمان