16 تیر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/07/15 - 08:11

جلسه کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکترحسین قناعتی، رئیس دانشگاه، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه دانشگاه، دکتر سیداحمد رضایی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، دکتر خورشید وسکوئی، مدیر حوادث و پدافند غیرعامل دانشگاه و دیگر اعضای کمیته روز شنبه 15 مهر 1402 در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه با حضور دکترحسین قناعتی، رئیس دانشگاه، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه دانشگاه، دکتر سیداحمد رضایی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، دکتر خورشید وسکوئی، مدیر حوادث و پدافند غیرعامل دانشگاه و دیگر اعضای کمیته روز شنبه 15 مهر 1402 در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
دکتر ناطقی خاطرنشان کرد: با توجه به کمک های معاونت توسعه تعداد بیمارستان های پرخطر دانشگاه از نظر سازه ای کمتر شده و اکثر بیمارستان ها رو به بهبود هستند، حتی بیمارستان های خصوصی نیز نسبت به گذشته وضعیت بهتری دارند و انتظار ما این است که سال بعد هم همینطور پیشرفت داشته باشند. اگر با همین وضعیت جلو برویم، بعد از گذشت چند سال متوجه می شویم که مشکل حیاتی در حوزه ایمنی در سطح دانشگاه نخواهیم داشت و شیب ما به سمت بهبود است.
دکتر وسکوئی گزارشی درخصوص اقداماتی که در سال گذشته در حوزه پدافند غیرعامل دانشگاه رخ داده است، ارائه داد و گفت: در سال گذشته پدیده های اجتماعی، بیشترین درگیری را در سطح دانشگاه داشتند. ما بیمارستان ها را در سه حوزه عناصر سازه، غیر سازه و اقدامات عملکرد ارزیابی می کنیم و اطلاعاتمان را به روز می کنیم. با توجه به اقدامات صورت گرفته مراکز دانشگاه در وضعیت مورد قبولی به سر می برند اما بعضی از بیمارستان ها نیاز به توجه بیشتری در حوزه های سازه، غیرسازه و عملکردی دارند. بیمارستان های غیر دولتی تحت پوشش دانشگاه نیز از اهمیت زیادی برخوردارند و باید از نظر ساختار، مدیریت و فرآیندها اصلاح شوند.
وی گزارشی از وضعیت پست برق، ژنراتورهای برق، ذخایر سوخت و ذخایر آب را در بیمارستان های دانشگاه ارائه داد.

• گروه خبری : جلسات,ویژه دانشگاه,اخبار مدیریت حوادث، فوریت های پزشکی و پدافند غیرعامل,اخبار معاونت درمان