جلسه هماندیشی حوزه دارو و درمان بیماران مبتلا به کووید 19 در معاونت درمان دانشگاه
با حضور معاونان درمان و غذا و داروی دانشگاه، فرآیندهای ثبت اطلاعات بیماران و نحوه تجویز داروها برای کمک به کاهش مرگومیر ناشی از کرونا بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، چهارشنبه 5 آذر 1399 جلسه هماندیشی در راستای برنامه کاهش مورتالیتی کووید 19 با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان، دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و داروی دانشگاه، دکتر سینا مرعشی مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه، دکتر علی گنجعلیخان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانها، دکتر محمدرضا جعفری مشاور معاون درمان، دکتر محبوبه میرزایی رئیس گروه آمار و فناوری اطلاعات معاونت درمان و جمعی از اپیدمیولوژیست های دانشگاه همزمان به صورت حضوری و مجازی ( از طریق شبکه tritapp) برگزار شد.
دکتر سید فرشاد علامه در خصوص نحوه تجویز داروی رمدسیویر در بیمارستانهای دانشگاه گفت: خوشبختانه این موضوع در دانشگاه علوم پزشکی تهران بهخوبی مدیریتشده و بهرغم عدم وجود شواهد کافی مبنی بر اثربخشی این دارو بر کاهش مرگومیر ناشی از کرونا، توانستیم با تدوین شیوه نامه دانشگاهی، نظارت مناسب و بدون هیچ محدودیتی در بیمارستانها بنا به تشخیص پزشک در اختیار بیماران کووید 19 قرار دهیم.
معاون درمان همچنین با اشاره به اقدامات معاونت درمان دانشگاه برای کمک به کاهش مورتالیتی کرونا در بیمارستانها و ارائه گزارش عملکرد بیمارستانهای خدمت دهنده کووید گفت: این گزارش ها و تحلیلهای آماری از وضعیت بیمارستانها از آغاز پاندمی کرونا تاکنون در کشور منحصربهفرد و قابلتعمیم به تمام دانشگاههای علوم پزشکی کشور بوده که منتج به مداخلات فوری و پیشنهادهای اصلاحی در کمک به کاهش مرگومیر ناشی از کووید شده است.
دکتر حاجی محمودی با اشاره به چالشهای موجود و نظرات مختلف در خصوص مصرف داروهای اکتمرا، رمدسیویر و فاویپیراویر گفت: متأسفانه این داروها در بازار سیاه با مبالغ گزافی در حال خریدوفروش است. مسئولان بالادستی نیز به دنبال مدیریت وضع موجود و حذف این بازار کاذب هستند.
در این جلسه همچنین قرار شد مدیریت آی تی دانشگاه اصلاحات موردنظر حوزه درمان دانشگاه را در نحوه گزارشگیری HIS بیمارستانی برای کمک به مطالعات گروه اپیدمیولوژی دانشگاه بر روی پرونده بیماران کووید ایجاد کند.
ارسال نظر