• تاریخ انتشار : 1402/05/08 - 11:50

جلسه برنامه ریزی کارشناسان اداره کیفیت و اعتباربخشی

با توجه به اتمام دور پنجم ارزیابی های کشوری اعتباربخشی دانشگاه تهران و آغاز ارزیابی های ادواری، جلسه برنامه ریزی امور با حضور کارشناسان اداره کیفیت و اعتباربخشی تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، با توجه به اتمام دور پنجم ارزیابی های کشوری اعتباربخشی دانشگاه تهران و آغاز ارزیابی های ادواری، جلسه برنامه ریزی امور با حضور سارا صالحی، رئیس اداره بهبود کیفیت و اعتباربخشی و کارشناسان اداره بهبود کیفیت و اعتباربخشی تشکیل شد.
در این جلسه برنامه ریزی دوره های آموزشی به تفکیک گروه های مختلف شغلی، مرور وظایف و امور محوله، بررسی عملکرد یکساله، تاکید بر فعالسازی هر چه بیشتر ارتباطات با بیمارستان ها و سایر واحدهای فعال معاونت بحث و تبادل نظر شد.
همچنین در راستای به اشتراک گذاری تجربیات و مقالات علمی با بیمارستان ها و سایر واحدهای مرتبط، بهره گیری هر چه بیشتر از سایت معاونت درمان مورد بررسی قرار گرفت.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی
زکیه فقیهی