• تاریخ انتشار : 1402/05/03 - 12:22

جلسه با مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی کشور برای تأمین تجهیزات پزشکی حوزه سرطان و حمایت از بیماران نیازمند مبتلا به سرطان

در راستای تأمین تجهیزات پزشکی مورد نیاز حوزه سرطان و حمایت از بیماران نیازمند مبتلا به سرطان تحت پوشش دانشگاه، جلسه ای با مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی کشور با حضور دکتر لسان، رئیس هیئت مدیره و آقایان فرزانه و تدین از اعضای مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، با هدف تأمین تجهیزات پزشکی مورد نیاز حوزه سرطان و حمایت از بیماران نیازمند مبتلا به سرطان تحت پوشش دانشگاه، جلسه ای با مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی کشور با حضور دکتر علی گنجعلی خان، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی، دکتر فاطمه خزاعی, رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص، آرزو سلطانی، رئیس اداره مددکاری اجتماعی، دکتر حسین لسان، رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی کشور، فرزانه و تدین از اعضای مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی کشور در روز یکشنبه یکم مرداد 1402 در معاونت درمان برگزار شد.
مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی کشور یک سازمان مردم نهاد است که با هدف کمک تخصصی به ارتقا سطح سلامت مددجویان، شناسایی و ساماندهی خیرین سلامت کشور و برنامه‌­ریزی برای بهره‌­گیری صحیح از کمک­‌ها، مشارکت­‌های مردمی و هدایت کمک‌­ها به اولویت­‌های ملّی در حوزه سلامت مشغول به خدمت‌رسانی است.
در این جلسه دکتر گنجعلی خان ضمن اشاره به آمار رو به رشد بیماران مبتلا به سرطان و لزوم برنامه ریزی های لازم برای ارائه خدمات درمانی مناسب به این افراد، جلب مشارکت خیرین برای ارائه خدمات با کیفیت و کارآمد تر به این افراد را امری ضروری تلقی کرد.
در ادامه دکتر خزاعی به شرایط خاص جسمی، روانی و اجتماعی بیماران خاص و صعب العلاج تأکید نموده و گفت: با توجه به طولانی بودن فرآیند درمان این بیماران، کیفیت زندگیشان به تناسب آن تحت تأثیر قرار می گیرد. بر این اساس با مشارکت و مساعدت مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی کشور بر آن شدیم برای افزایش کیفیت و امید به زندگی این بیماران، با عنوان گروه اولین سلام در سه دوره بیماران زیارت اولی را به مشهد مقدس اعزام کنیم و براساس بازخورد بیماران این سفر از نظر روحی نتایج مثبتی را برای آن ها به همراه داشت. به همین دلیل در نظر داریم با مساعدت مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی برای سایر بیماران خاص و صعب العلاج این برنامه ادامه دار باشد.
سپس دکتر لسان به خدمات مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی اشاره کرد و گفت: با توجه
به لزوم خالی شدن به موقع تخت های بیمارستانی برای ارائه خدمات درمانی و دارویی و با کیفیت و کاهش ضریب اشغال تخت های بیمارستانی، مجمع در کنار تعدادی از مراکز درمانی اقدام به ارائه تجهیزات مراقبت در منزل برای بیماران به ویژه بیماران خاص و صعب العلاج کرده است. تمایل داریم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران این کار را گسترش دهیم.
سلطانی فرد ضمن تشکر از حمایت های همه جانبه مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی کشور برای تأمین تجهیزات پزشکی مورد نیاز مراکز درمانی در زمان همه گیری بیماری کرونا، عنوان کرد: ما مشتاقیم از طریق ارجاعات واحدهای مددکاری اجتماعی مراکز درمانی و با همکاری مجمع تجهیزات پزشکی، این امکان فراهم شود که بیماران نیازمند به صورت امانی بتوانند از تجهیزات پزشکی همچون ویلچر، واکر، دستگاه اکسیژن ساز، تخت بیمارستانی، فشارسنج، نبولایزر و... بهره مند شوند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار و رویدادهای مددکاری اجتماعی
آرزو سلطانی فرد

آرزو سلطانی فرد