• تاریخ انتشار : 1402/12/12 - 09:42

جلسه ایمنی بیمار

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، جلسه ایمنی بیمار روز چهارشنبه 9 اسفند 1402 با حضور کارشناسان ایمنی بیمار بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد.
سارا صالحی، رئیس اداره بهبود کیفیت و اعتباربخشی، مباحث مورد بحث را عنوان کرد.
سمیه دسترنج، کارشناس ایمنی بیمار معاونت درمان تغییرات روند گزارشدهی وقایع ناخواسته (Never Event) در سال گذشته و جاری را  عنوان کرد که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

اهمیت جایگاه کارشناسان ایمنی بیمار در بیمارستان ها و حمایت مدیران ارشد، روش های به اشتراک گذاری و یادگیری از وقایع ناخواسته، فعالیت و همکاری هر چه بیشتر کارشناسان ایمنی در راستای آموزش ایمنی بیمار و نیازسنجی آموزشی برای سال آتی، از جمله موارد مطروحه در این جلسه بود.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی