• تاریخ انتشار : 1401/05/02 - 15:58

جلسه ارجاع بیماران نیازمند به ماموگرافی

جلسه مشترک حوزه بهداشت و درمان برای غربالگری سرطان پستان روز چهارشنبه بیست و نهم تیر 1401 در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه مشترک حوزه بهداشت و درمان جهت غربالگری سرطان پستان روز چهارشنبه بیست و نهم تیر 1401 در معاونت درمان برگزار شد.
در این جلسه که به درخواست اداره پیوند و بیماری های خاص معاونت درمان و با حضور مدیران گروه بیماری های خاص معاونت بهداشت و شبکه های بهداشت و درمان دانشگاه برگزار شد، نحوه ارجاع بیماران نیازمند به ماموگرافی بررسی شد.
در این جلسه مقرر شد تعداد بیماران هر شبکه و مراکز منتخب برای پایلوت به این معاونت معرفی شوند و اداره پیوند و بیماری های خاص نیز تعداد و روز های پذیرش بیماران از شبکه ها را بررسی کند.
همچنین مقرر شد در جلسه مشترک بعدی که با حضور مدیران گروه بیماری های خاص و بهداشت خانواده برگزار خواهد شد، تعداد و روز های پذیرش بیماران از شبکه ها و اندیکاسیون ماموگرافی و سایر موارد بررسی شود.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی