• تاریخ انتشار : 1402/08/23 - 12:53

جلسه آموزشی نظام مراقبت عفونت بیمارستانی در معاونت بهداشت

جلسه آموزشی نظام مراقبت عفونت بیمارستانی برای سوپروایزران کنترل عفونت بیمارستان های زیر مجموعه دانشگاه، با حضور مهناز هادی پور، کارشناس مسئول کنترل عفونت معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، جلسه آموزشی نظام مراقبت عفونت بیمارستانی در معاونت بهداشت روز سه شنبه 23 آبان 1402 برای سوپروایزران کنترل عفونت بیمارستان های زیر مجموعه دانشگاه، با حضور مهناز هادی پور، کارشناس مسئول کنترل عفونت معاونت درمان برگزار شد.

مهناز هادی پور در این جلسه فرآیند بیماریابی و وضعیت موجود را بررسی و راهکارهای ارتقا بیماریابی را بازگو کرد.
وی گفت: اگر تعامل بین معاونت بهداشت و درمان در خصوص بیماریابی و ثبت عفونت های بیمارستانی این مراکز بیشتر باشد، می توانیم مدیریت بهتر و ثبت صحیح در حد انتظار در مقایسه با کشورهای در حال توسعه داشته باشیم.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی
مهناز هادی پور