• تاریخ انتشار : 1402/06/08 - 10:44

جلسه آموزشی استانداردهای اعتباربخشی مراکز جراحی محدود

جلسه آموزشی سنجه های اعتباربخشی مراکز جراحی محدود با حضور مدیران و کارشناسان اداره نظارت و اعتباربخشی و مراکز جراحی محدود دانشگاه های علوم پزشکی تهران و ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، جلسه آموزشی سنجه های اعتباربخشی مراکز جراحی محدود با حضور دکتر جواد ملبوبی، رئیس اداره اعتبار بخشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر عزیز رسولی، رئیس اداره نظارت و اعتباربخشی دانشگاه، سارا صالحی، رئیس اداره بهبود کیفیت و اعتباربخشی معاونت درمان و در جمعی از مدیران و کارشناسان مراکز جراحی محدود در ستاد مرکزی دانشگاه روز دوشنبه ششم شهریور 1402 برگزار شد.
دکتر رسولی بر اهمیت برگزاری بازدیدهای نظارتی اعتباربخشی، با توجه به ابلاغ نهایی استانداردهای اعتباربخشی مراکز جراحی محدود تاکید کردند.
سارا صالحی ضمن مرور دستورالعمل ارزیابی اعتباربخشی مراکز جراحی محدود هدف از این جلسه را شفاف سازی هر چه بیشتر سنجه ها و رفع ابهامات احتمالی عنوان کرد.
آموزش های لازم در حوزه های حقوق گیرنده خدمت، رهبری و مدیریت کیفیت، مدیریت منابع انسانی، مراقبت های عمومی بالینی، مراقبت های بیهوشی و جراحی، پیشگیری و کنترل عفونت، ساختار فیزیکی، تسهیلات ایمن، پیشگیری و مدیریت آسیب های ناشی از جراحی وخدمات پاراکلینیک و دارویی ارائه شد.
در پایان سوالات و چالش های مراکز جراحی محدود مطرح و پاسخگویی شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی
زکیه فقیهی