• تاریخ انتشار : 1402/11/07 - 10:14

تقدیر معاون درمان وزارت بهداشت از مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان های معاونت درمان

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت روز مددکار از خدمات دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها تقدیر کرد.
متن تقدیر نامه به شرح زیر است:
هرآنکس خدمت جانان به جان کرد                                              به گیتی نام خودرا جاودان کرد

جناب آقای دکتر علی گنجعلیخان حاکمی
مدیرمحترم درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران
با سلام و تحیات
گام نهادن در مسیر خدمت به خلق توفیقی الهی است و حسن سلوک، فروتنی و خستگی ناپذیری صفت بارز انسان های وارسته بوده و مددکاران اجتماعی از جمله عاشق ترین و متواضع ترین آنان در عرصه خدمت رسانی به انسان ها در نظام سلامت هستند. بی شک هر فعالیت نظام مند در گرو تلاش خردمندانه و مستمر افرادی است که از خرد جمعی و ظرفیت ها در عرصه های گوناگون بهره می برند.
ضمن عرض تبریک به مناسبت روز ملی مددکاری اجتماعی از تلاش های صادقانه و ارزشمند جنابعالی در «پیشبرد برنامه های آموزش مددکاران اجتماعی درحیطه خدمت به گروه های آسیب پذیر» قدردانی می نمایم. سعادت، سلامتی، سربلندی روزافزون شما را از درگاه ایزد منان خواستارم.
دکتر سعید کریمی
معاون درمان

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار معاونت درمان