• تاریخ انتشار : 1402/10/11 - 14:02

تقدیر مدیر پرستاری دانشگاه از همکاری مدیر روابط عمومی دانشگاه در برگزاری مراسم بزرگداشت روز پرستار سال 1402

سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه در نشستی با واحد روابط عمومی دانشگاه، از همکاری و مساعدت مدیر روابط عمومی دانشگاه و سایر کارشناسان این واحد تشکر و قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه به همراه فاطمه پولادی، کارشناس مدیریت پرستاری در نشستی با واحد روابط عمومی دانشگاه، از همکاری و مساعدت دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه، مهدی گلپایگانی، رئیس اداره ارتباطات و تبلیغات دانشگاه و سایر کارشناسان این واحد در برگزاری مراسم بزرگداشت روز پرستار سال 1402 با لوح سپاس تشکر و قدردانی کرد.

متن پیام تقدیر به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر ماشاءاله ترابی

مدیر محترم روابط عمومی دانشگاه

با سلام و احترام

نقش روابط عمومی در روزگار معاصر و در هنگامه پیشتازی رسانه ها جایگاهی رفیع و گرانقدر است. آگاهی بخشی، اقناع، اعتماد سازی و تعامل مستمر با جامعه ای آگاه و روزآمد مستلزم تلاش و توانمندی مضاعف در این عرصه است. بدینوسیله مراتب قدردانی را از حسن همکاری و زحمات بی شائبه شما تلاشگران عرصه ارتباطات در راستای برگزاری شکوهمند "مراسم بزرگداشت روز پرستار سال1402" اعلام می نماییم. امید است با اتکا به الطاف لایزال الهی همواره پاینده و سلامت باشید.
سیمین رنجبران
مدیر پرستاری دانشگاه