• تاریخ انتشار : 1401/05/12 - 08:15

تاکید دکتر شیرین افهمی، به نقش سوپروایزر کنترل عفونت در نظام مراقبت عفونت بیمارستانی

جلسه آموزشی نظام مراقبت عفونت بیمارستانی با حضور دکتر شیرین افهمی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان مدرس و سوپروایزرهای بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی روز یکشنبه نهم مرداد 1401 در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه آموزشی نظام مراقبت عفونت بیمارستانی با حضور دکتر شیرین افهمی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان مدرس و سوپروایزرهای بیمارستان­ های دانشگاهی و غیر دانشگاهی روز یکشنبه نهم مرداد 1401 در معاونت درمان برگزار شد.
وی ضمن تاکید بر نقش مهم سوپروایزر کنترل عفونت ابراز کرد: دوره های بازآموزی و ضمن خدمت برای ارتقا اهداف کنترل عفونت ضروری است؛ همچنین ارتقا سطح آگاهی پرستاران باعث ارتقا عملکرد آنان خواهد شد.
وی در ادامه گفت: همزمان با افزایش جمعیت، افزایش تعداد بیمارستان ها و افزایش در تنوع خدمات درمانی و ... در سراسر جهان مشکل عفونت های بیمارستانی و به عبارت بهتر عفونت های ناشی از خدمات مراقبت/ سلامت (HCAI) به یک اولویت مهم سلامت تبدیل شده است. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، به طور کلی از هر 10 نفری که تحت مراقبت بهداشتی- درمانی قرار می گیرند، یک نفر به عفونت مبتلا می شود. بنابر این کلاس­های آموزشی برای همه پرستاران، پزشکان و کادر درمان ضروری است و تیم کنترل عفونت می­تواند گام موثری برای ایمنی و سلامت بیماران بردارد.
مهناز هادی پور، کارشناس مسئول کنترل عفونت در خصوص گذراندن دوره تخصصی کنترل عفونت ابراز کرد: با توجه به اهمیت نظام مراقبت عفونت­های بیمارستانی و با عنایت به اینکه کارشناسان، دوره های تخصصی کنترل عفونت را تا کنون نگذرانده اند، معاونت درمان مبادرت به برگزاری کلاس­ها با مجوز از اداره آموزش ضمن خدمت نموده است که شامل هفته ای یک جلسه و در مجموع سی جلسه در معاونت درمان خواهد بود.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی