• تاریخ انتشار : 1402/11/09 - 12:15

برگزاری کمیته دانشگاهی بررسی مرگ و میر کودکان 1 تا 59 ماهه

کمیته دانشگاهی بررسی مرگ کودکان 1-59 ماهه روز چهارشنبه 4 بهمن 1402 در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، شاخص مرگ کودکان یک تا ۵۹ ماهه، مقیاسی برای اندازه‌گیری میزان توسعه و رفاه هر کشور است و تامین، حفظ و ارتقا سطح سلامت کودکان به عنوان گروه آسیب‌پذیر جامعه در خدمات بهداشتی و درمانی هر کشور جایگاه ویژه دارد. به منظور شناسایی علل بروز و یا عوامل قابل اجتناب در مرگ کودک و طراحی مداخلات در خصوص جلوگیری از وقوع مرگ‌های مشابه، روز چهارشنبه 4 بهمن 1402جلسه ای در معاونت بهداشت باحضور سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه، دکتر سعید تاملی، معاون فنی معاون بهداشت و دکتر سید حامد برکاتی، مشاور معاون بهداشت و سایر اعضای کمیته برگزار شد.
دکتر سعید تاملی در خصوص کاهش مرگ و میر کودکان و پیشگیری از مرگ‌های مشابه، مطالبی را ارائه و تاکید کرد که کارها با کارشناسی انجام و پیگیری شود و انشا... با کمک و مشاوره اساتید حاضر در کمیته، مشکلات حل و فصل شود.
دکتر برکاتی در مطالب خود عنوان کرد: یکی از اهداف برنامه کاهش مرگ خارج بیمارستانی است که خوشبختانه در استان تهران این اتفاق افتاده است.
دکتر نرجس توکلی کیا، سرپرست گروه سلامت جمعیت و خانواده گفت: طبق مصوبه سیاست دانشگاه، در خصوص کاهش مرگ ومیر کودکان زیر پنج سال، نیاز به ایجاد محیط امن در داخل و خارج از منزل است که با طراحی پرسشنامه‌های پیشگیری از سوانح و حوادث، می توان با ایجاد محیط امن و حساس کردن خانواده‌ها، برای کاهش مرگ در این گروه سنی گامی موثر برداشت.
در ادامه جلسه رقیه کمرلویی، کارشناس برنامه مرگ کودکان 1 تا 59 ماهه معاونت بهداشت، وضعیت موجود، مصوبات کمیته قبل، مقایسه مرگ‌های 9 ماهه اول سال 1401 با 1402 و  فاطمه پولادی، کارشناس برنامه مرگ کودکان 1 تا 59 ماهه معاونت درمان مداخلات و چالش‌های برنامه را قرائت کرد.
پس از بحث و تبادل نظر بین اعضای کمیته، مصوباتی در راستای ارتقای سلامت کودکان تنظیم شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت پرستاری
فاطمه پولادی