• تاریخ انتشار : 1401/02/28 - 16:02

برگزاری جلسه کمیسیون ماده بیست قانون تشخیص امور پزشکی با حضور معاون درمان دانشگاه

در نشست کمیسیون ماده بیست قانون تشخیص امور پزشکی نود و پنج پرونده درخواست های دریافتی از سامانه الکترونیک صدور پروانه مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، کمیسیون ماده بیست قانون تشخیص امور پزشکی با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دکتر عزیز رسولی، مدیر نظارت و اعتبار بخشی، دکتر شیوا خوشنویس، معاون نظارت و اعتباربخشی، معصومه زاهدی، مسئول واحد صدور پروانه و دیگر اعضای حاضر در جلسه روز چهارشنبه، بیست و هشتم اردیبهشت 1401 برگزار شد.
در این نشست در مجموع نود و پنج پرونده درخواست های دریافتی از سامانه الکترونیک صدور پروانه مورد بررسی قرار گرفت. درخواست ها شامل درخواست اخذ موافقت اصولی تاسیس موسسه، بهره برداری، تمدید موافقت اصولی، افزایش بخش و تجهیزات به موسسات، تغییر و صدور پروانه مسئول فنی و... بود.
نتایج بررسی درخواست ها از طریق سامانه به اطلاع متقاضیان می رسد.

• گروه خبری : جلسات,اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار معاونت درمان