• تاریخ انتشار : 1402/08/17 - 09:26

برگزاری جلسه رابطین ارجاع با محوریت چگونگی تائید داده های ارسالی توسط بیمارستان ها در معاونت درمان

جلسه رابطین ارجاع با حضور زهرا مشکانی، کارشناس اداره اقتصاد درمان و رابطین ارجاع معرفی شده از سوی مدیران بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه روز چهارشنبه 10 آبان 1402 در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، جلسه رابطین ارجاع با حضور دکتر زهرا مشکانی، کارشناس اداره اقتصاد درمان و رابطین ارجاع معرفی شده از سوی مدیران بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه روز چهارشنبه 10 آبان 1402 در معاونت درمان برگزار شد.
 دکتر مشکانی درخصوص برخی نکات مورد توجه در دستورالعمل زنجیره ارجاع از جمله زمان، فرمت ارسال گزارش ارجاعیات توسط بیمارستان ها و همچنین نوع خدمات تحت پوشش زنجیره ارجاع به معاونت، مطالبی عنوان کرد.
رابطین ارجاع بیمارستان ها چالش های ارجاع و همچنین راهکارهای پیشنهادی خود را در این زمینه عنوان کردند.
گزارشات ارجاعیات بیمارستان ها برای ماه های مرداد و شهریور 1402 توسط رابطین ارجاع بیمارستان های مبدا و مقصد بررسی شد.
جلسه با نتیجه گیری در چگونگی تائید اطلاعات ارسالی توسط بیمارستان های مبدا و مقصد به اتمام رسید.

• گروه خبری : اخبار مدیریت هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد
مهدیه قانع