16 تیر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/10/02 - 14:37

بازدید شرکت های گردشگری سلامت از مجتمع بیمارستانی یاس و بیمارستان فارابی

دومین روز از اولین گردهمایی مشترک مراکز درمانی و شرکت های گردشگری سلامت استان تهران در قالب بازدید شرکت های گردشگری سلامت از بیمارستان های یاس و فارابی روز چهارشنبه 29 آذر 1402 در مجتمع بیمارستانی یاس و بیمارستان فارابی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دومین روز از اولین گردهمایی مشترک مراکز درمانی و شرکت های گردشگری سلامت استان تهران در قالب بازدید شرکت های گردشگری سلامت از بیمارستان های یاس و فارابی با حضور دکتر محمد پناهی، دبیر کمیته مشترک گردشگری سلامت استان تهران، دکتر آرش جعفریه، رئیس مجتمع بیمارستانی یاس، دکتر کاظم رهنما، سرپرست مدیریت بیمارستان فارابی، شیما هادوی، مسئول اداره گردشگری سلامت معاونت درمان، سیده فاطمه حسینی کارشناس گردشگری سلامت معاونت درمان روز چهارشنبه 29 آذر 1402 در مجتمع بیمارستانی یاس و بیمارستان فارابی برگزار شد.

دکتر آرش جعفریه گفت: مجتمع بیمارستانی یاس از پتانسیل بالایی برای پذیرش بیماران بین الملل برخوردار است. وی ضمن اشاره به انجام اعمال منحصر به فرد ستون فقرات، جراحی تومورهای مغزی با استفاده از گامانایف، خدمات ناباروری و سایر خدمات تشخیصی و درمانی در این بیمارستان، اظهار داشت: این مرکز آماده خدمات رسانی هرچه بیشتر به بیماران بین الملل می باشد.

دکتر محمد پناهی شکل گیری این همکاری برای آشنایی هرچه بیشتر با پتانسیل های دانشگاه علوم پزشکی تهران را فرصتی مغتنم دانست.

شرکت کنندگان ضمن بازدید میدانی از بخش های مختلف این مجتمع همچون بخش بیماران بین الملل، بخش گامانایف و سایر فضاهای دیگر بیمارستان پرسش های خود را درباره نحوه پذیرش بیماران بین الملل و قیمت خدمات مطرح کردند.

در بخش دوم بازدید، شرکت کنندگان از بیمارستان فارابی بازدید کردند. دکتر کاظم رهنما به بیان تاریخچه این بیمارستان پرداخت. سپس توضیحاتی درباره ویژگی های برجسته بیمارستان، اساتید مجرب و انجام اعمال جراحی تخصصی و فوق تخصصی چشم ارائه داد.
شیما هادوی توضیحاتی درخصوص سایت گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران برای ایجاد ارتباط مستقیم و بی واسطه بیماران بین الملل، شرکت های گردشگری با بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه همچنین فرآیند ویزیت آنلاین ارائه داد. بازدید پس از آشنایی اعضای شرکت های گردشگری سلامت با بخش های مختلف بیمارستان، بحث و تبادل نظر به پایان رسید.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار گردشگری سلامت
شیما هادوی

شیما هادوی