14 مهر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/02/18 - 08:17

اولین جلسه کلینیک زخم با مسئولان فنی در کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، اولین جلسه کلینیک زخم با حضور دکتر عزیز رسولی، مدیر نظارت و اعتباربخشی، دکتر زینب صیامی، متخصص عفونی و مشاور عفونی معاونت درمان، مهناز هادی پور، کارشناس مسئول کنترل عفونت و مسئولین فنی کلینیک های تحت پوشش دانشگاه، روز چهارشنبه 12 اردیبهشت 1402 در کالج بین الملل تشکیل شد.

دکتر رسولی در این جلسه به اهمیت گرفتن رضایت نامه از بیمار در ابتدای کار درمانی زخم و مشورت با پزشک قانونی اشاره کرد و گفت: باید داروخانه بیمارستان ها برای موجود بودن وسایل مصرفی و پانسمان های نوین بررسی شود.

در این جلسه دکتر زینب صیامی در مورد عملکرد معاونت درمان درخصوص کلاس های آموزشی کلینیک زخم، آیین نامه آن و چک لیست های ارزیابی کلینیک زخم صحبت کرد و گفت: با پیگیری های مکرر معاونت درمان توانستیم با بیمه تامین اجتماعی برای پرداخت هزینه بیمار برای دبریدمان به توافق برسیم.

در این نشست مسئولان فنی چالش های خود را مطرح و به بررسی آن پرداخته شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی
مهناز هادی پور