• تاریخ انتشار : 1402/05/07 - 05:04

انتصاب دکتر عبدالرضا پازوکی به عنوان دبیر اجرایی برگزاری دوره آموزشی هادیان زندگی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر عبدالرضا پازوکی را به عنوان دبیر اجرایی برگزاری دوره آموزشی هادیان زندگی منصوب کرد.
متن حکم به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر عبدالرضا پازوکی
رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران
با سلام و احترام؛
همانطور که مستحضرید، متاسفانه نهادینه شدن فرهنگ بی فرزندی، کم فرزندی و تاخیر در فرزندآوری در سال های گذشته، منجر به سقوط نرخ رشد جمعیت و نرخ باروری کلی شده که با توجه به نقش کلیدی آموزش، در تغییر نگرش و نهایتا تغییر رفتار، نیازمند اصلاح جدی آموزش های اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور می باشد. لذا پیرو تاکیدات مکرر مقام عالی وزارت و بند اول و دوم از مصوبات پانزدهمین قرارگاه جوانی جمعیت جهت فرهنگ سازی در نظام بهداشتی در نظر است برنامه جامع آموزش، فرهنگ سازی و رسانه فرزندآوری اجرایی گردد. به همین منظور جنابعالی به موجب این ابلاغ، به سمت «دبیر اجرایی برگزاری دوره آموزشی هادیان زندگی» منصوب میشوید. ضروری است با برنامه ریزی مناسب و منسجم، شاهد برگزاری هرچه باشکوه تر این آموزش ها برای آگاهی بخشی و تغییر نگرش عموم کارکنان حوزه سلامت سراسر کشور به ویژه بهورزان و مراقبین سلامت به منظور ترویج ازدواج بهنگام و آسان، تبیین فواید فرزندآوری، باروری سالم و کاهش سقط عمدی جنین باشیم. توفیق جنابعالی را از درگاه خداوند متعال مسالت می نمایم.
دکتر حسین فرشیدی
معاون بهداشت