• تاریخ انتشار : 1402/12/21 - 11:26

نشست کارشناسان مرگ کودک 1تا 59 ماهه

نشست کارشناسان مرگ کودک 1تا 59 ماهه معاونت درمان و بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی واقع در تهران در روز یکشنبه 20 اسفند 1402 در دفتر مدیریت امور پرستاری معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، نشست کارشناسان مرگ کودک 1تا 59 ماهه معاونت درمان و بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی در روز یکشنبه 20 اسفند 1402 در دفتر مدیریت امور پرستاری معاونت درمان برگزار شد.

اقدس لک، کارشناس مرگ استان تهران در معاونت بهداشت دانشگاه، درخصوص موارد نوزده گانه ای که جواز دفن توسط سازمان پزشکی قانونی کشور صادر می شود، توضیحاتی بیان و تاکید کرد: ضروری است جسد متوفی برای بررسی علت فوت به سازمان پزشکی قانونی کشور فرستاده شود.
در این نشست به چالش های برنامه مرگ کودک 1تا 59 ماهه سه دانشگاه در خصوص ارجاع نامناسب بیماران و زمانبر بودن تکمیل پرسشنامه های مرگ کودک 1تا 59 ماهه در سامانه اشاره و در نهایت پیشنهاد شد که درخصوص مشکلات مطرح شده در این نشست، با اداره سلامت کودکان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکاتبه شود.

• گروه خبری : اخبار مدیریت پرستاری
فاطمه پولادی