معاونت درمان

معاونت درمان

دانشگاه علوم پزشکی تهران

01 آذر 1403 پنجشنبه
  • تاریخ انتشار : 1401/06/06 - 15:46
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 112
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تاکید دکتر ناطقی بر آگاهی و آمادگی بیمارستان ها در مورد آبله میمونی در راستای حفظ سلامت بیماران و کارکنان

هدف از تشکیل جلسه آبله میمونی، چگونگی مدیریت آن در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه بود که نحوه پذیرش، تریاژ، ویزیت، تشخیص، نمونه گیری، انتقال، بستری، گزارش دهی و تامین تجهیزات مورد بررسی قرار گرفت و فرآیند آن تدوین شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه مدیریت آبله میمونی با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان، دکتر عزیز رسولی، مدیر نظارت و اعتبار بخشی، دکتر علیرضا عبداللهی، رییس اداره آزمایشگاه و تشخیص طبی معاونت درمان، دکتر زینب صیامی، مشاور عفونی معاونت درمان، دکتر علیرضا صدرایی، مدیر گروه بهداشت محیط، دکتر نیک فرجام، مسئول بیماری های واگیر و مهناز هادی پور، کارشناس مسئول کنترل عفونت روز شنبه پنجم شهریور 1401 در معاونت درمان برگزار شد.
هدف از تشکیل این جلسه، چگونگی مدیریت آبله میمونی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه بود که نحوه پذیرش، تریاژ، ویزیت، تشخیص، نمونه گیری، انتقال، بستری، گزارش دهی و تامین تجهیزات مورد بررسی قرار گرفت و فرآیند آن تدوین شد.
دکتر ناطقی اظهار داشت: با توجه به اینکه آبله میمونی جای نگرانی ندارد ولی آگاهی و آمادگی بیمارستان ها برای حفظ سلامت بیماران و کارکنان امری بسیار مهم است که نباید نادیده گرفته شود.
دکتر رسولی گفت: هدف از برگزاری جلسه با توجه به اینکه فقط یک مورد تایید شده آبله میمونی در کشور دیده شده است باید آمادگی بیمارستان ها در مراجعه بیماران به مراکز در راستای جلوگیری از سردرگمی، اطلاع از فرآیند پذیرش، تشخیص، نحوه گزارش دهی و نمونه گیری حفظ شود. با توجه به اینکه دستورالعمل های وزارت بهداشت به بیمارستان ها ارسال شده است ولی هنوز برای بیمارستان ها در صورت مراجعه بیمار جای ابهام وجود دارد لذا ارسال فرآیند برای بیمارستان ها ضروری است.
دکتر صیامی در مصاحبه پایان جلسه گفت: آبله میمونی نگرانی ندارد و مهمترین مسئله قرنطینه کردن بیمار است، در صورت بدحال بودن، بیمار بستری می شود و در غیر اینصورت بصورت سرپایی ویزیت، درمان حمایتی و در خانه ایزوله می شود.
دکتر نیکفرجام در این جلسه به نحوه گزارش دهی که باید توسط سوپروایزر کشیک به مراکز بهداشت منطقع اطلاع رسانی شود اشاره کرد و همچنین متذکر شد: بیماران سرپایی در خانه توسط مراکز بهداشتی پیگیری می شوند.
دکتر افهمی در این جلسه تاکید کرد همه بیماران نیاز به نمونه گیری ندارند و بیمارانی که تایید شده و علامت دار هستند با نظر پزشک عفونی اندیکاسیون خواهند شد.
مهناز هادی پور در این جلسه درباره تامین لوازم حفاظتی گفت: با توجه به همه گیری کوید در حال حاضر همه بیمارستان­ها از لحاظ لوازم حفاظت فردی غنی و به اهمیت استفاده از آن واقف هستند. آموزش نحوه صحیح استفاده از لوازم حفاظت فردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

  • گروه خبری : جلسات,رویدادها و اطلاعیه ها,اخبار معاونت درمان
  • کد خبر : 238728
فائزه  فهیمی
تهیه کننده:

فائزه فهیمی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه