16 تیر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/11/01 - 13:27

انتصاب اختر جعفری به عنوان سرپرست گروه کارشناسان فناوری اطلاعات سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در حکمی اختر جعفری، کارشناس مسئول فناوری اطلاعات سلامت را به عنوان سرپرست گروه کارشناسان فناوری اطلاعات سلامت منصوب کرد.
متن حکم به شرح زیر است:

سرکار خانم اختر جعفری تیرآبادی
کارشناس مسئول محترم گروه فناوری اطلاعات سلامت-معاونت درمان

با سلام و احترام
نظر به توانمندی و تجربیات ارزشمند سرکارعالی به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست گروه کارشناسان فناوری اطلاعات سلامت " منصوب می شوید تا زیر نظر مدیر محترم تعالی بالینی و امور بیمارستان انجام وظیفه نمایید. مقتضی است خود را به واحد تعیین شده معرفی و برابر مقررات شروع بکار نمایید.

امید است همواره موفق و موید باشید.

دکتر سعید ناطقی
معاون درمان دانشگاه

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,رویدادها و اطلاعیه ها,اخبار معاونت درمان